Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
1143
View
14
Reply

[Politik] Sinar Harian, Sin Chew Daily lancar tinjauan ‘Setahun Pentadbiran PN’ (Boleh praktis vote menteri kesayangan di sini)

[Copy link]

Author: Punat_button       Show all posts   Read mode

Author
Post time 26-2-2021 04:13 PM | Show all posts |Read mode
Peluang memilih 5 menteri yang anda sangat berpuas hati dengan prestasi kerja mereka !


Sinar Harian, Sin Chew Daily lancar tinjauan ‘Setahun Pentadbiran PN’
MUKHRIZ MAT HUSIN | | 26 Februari 2021


Kaji selidik ‘Setahun Pentadbiran Perikatan Nasional (PN)’ untuk mendapatkan pandangan masyarakat terhadap prestasi keseluruhan pemerintahan PN.

SHAH ALAM - Sinar Harian dan akhbar bahasa Mandarin, Sin Chew Daily bersama-sama melancarkan tinjauan kaji selidik yang bertajuk ‘Setahun Pentadbiran Perikatan Nasional (PN)’ yang bermula hari ini.

Objektif kajian bertujuan mendapatkan pandangan masyarakat terhadap prestasi keseluruhan pemerintahan PN terutama dalam tiga aspek iaitu pandemik Covid-19, ekonomi dan pendidikan.

Terdapat lima kategori yang merangkumi kajian berkenaan iaitu prestasi umum, prestasi dalam menangani wabak pandemik, pencapaian dalam pemulihan ekonomi, pencapaian pendidikan serta langkah pada masa depan.

Tinjauan berkenaan akan berlangsung selama seminggu secara dalam talian melalui pautan ini https://qrgo.page.link/Ww13N

Artikel Penuh : https://www.sinarharian.com.my/a ... ahun-Pentadbiran-PN
© 2018 Hakcipta Terpelihara Kumpulan Karangkraf



Multiple Polls: ( Max 5 choices ), Total 24 Users voted
Your User group have no permission to vote

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 26-2-2021 04:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Kak rina dora

Reply

Use magic Report

Post time 26-2-2021 04:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 26-2-2021 04:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Apakah sumbangan menteri ni pd negara? Bincangkan.

Kj - uruskan bw msk vaksin kat msia

Ok yg lain2 blh tmbh.
Reply

Use magic Report

Post time 26-2-2021 04:24 PM From the mobile phone | Show all posts
otai_g replied at 26-2-2021 04:20 PM
Apakah sumbangan menteri ni pd negara? Bincangkan.

Kj - uruskan bw msk vaksin kat msia


Yang aku nampak berfungsi ialah KJ
Out for H2O
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 26-2-2021 04:25 PM | Show all posts
otai_g replied at 26-2-2021 04:20 PM
Apakah sumbangan menteri ni pd negara? Bincangkan.

Kj - uruskan bw msk vaksin kat msia

Abahcow - mendo'akan kesejahteraan negara


Reply

Use magic Report

Post time 26-2-2021 04:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Ini semua salah kerajaan abahcow ijau yang prihatin lagi berpenjana serta bersinar lagi permai, tak pernah lagi kita ada PM yang prihatin lagi berpenjana serta bersinar lagi permai sepertimana abahcow ijau yang prihatin lagi berpenjana serta bersinar lagi permai
Reply

Use magic Report

Post time 26-2-2021 04:49 PM From the mobile phone | Show all posts
kakikuDibibirmu replied at 26-2-2021 04:33 PM
Ini semua salah kerajaan abahcow ijau yang prihatin lagi berpenjana serta bersinar lagi permai, tak  ...

Haram jadah ka apa depa kata kat Bangnon haramjadah tu
Reply

Use magic Report

Post time 26-2-2021 05:08 PM From the mobile phone | Show all posts
DG.....Noor Hisham Abdullah.#Menteri...talak.Tak tau.
Reply

Use magic Report

Post time 26-2-2021 05:34 PM From the mobile phone | Show all posts
My - geng peruntusan
Tz -  kuat joging
Kj -  kaki cycling
Rina - geng potong perut
Adham - air suam
Mail - kuat saman netizen
Hadi bwg - tukang petik dalil
Titm - ikon pencemaran air
H2o - kaki vape
Radzi - buka tutup skolah
Hamzah - krik krik






Reply

Use magic Report

Post time 26-2-2021 06:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Punat_button replied at 26-2-2021 04:25 PM
Abahcow - mendo'akan kesejahteraan negara

Ok good point. At least ada jgk sumbangan yg dia buat.
Reply

Use magic Report

Post time 27-2-2021 09:17 AM From the mobile phone | Show all posts
Adibah Noor. Tegur sebutan Rina Harun.
Reply

Use magic Report

Post time 27-2-2021 09:33 AM From the mobile phone | Show all posts
Kj-semua jalan berlubang dah berturap
Reply

Use magic Report

Post time 27-2-2021 02:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Duta timur tengah tak masuk ka... bertaraf menteri tu
Reply

Use magic Report

Post time 28-2-2021 01:18 PM From the mobile phone | Show all posts
pu3_rania replied at 26-2-2021 04:24 PM
Yang aku nampak berfungsi ialah KJ
Out for H2O

H2O bnyak urusan lawatan kerja ke luar negara kak..slalu takde dlm negara..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list