Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
13229
View
147
Reply

"Saya Bukan Pandai Sangat, Nangis Je La" - Zarina Zainuddin Kesal Air Dipotong

[Copy link]

Author: CARI-MAL       Show all posts   Read mode

Post time 27-2-2021 08:14 PM From the mobile phone | Show all posts
namieamuro replied at 27-2-2021 06:31 PM
betul kak. heran btl bile dh kene kes mcm ni, adu dulu kt IG dari try contact org yg sepatutnye. u ...

Semak belakang rumah terbakar pandai pulak pi try padam dulu dgn Bedah.. X nak call Bomba dulu sebab takut Bomba lambat dan api lebih marak..
Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 27-2-2021 08:16 PM From the mobile phone | Show all posts
red_velvet replied at 27-2-2021 04:57 PM
Kenapa dia makin putih skrg... Dulu kulit macam nourul depp je kan

Alangkan Siti Sarah pun dah putih melepak sampai nampak urat..
Reply

Use magic Report

Post time 27-2-2021 08:29 PM From the mobile phone | Show all posts
AshkieLa replied at 27-2-2021 12:12 PM
dulu zaman khalid dgn jemin..
zaman MB yg takde function skang ni berbayor...

Ooo ok.. tq info.. yela agknye die ingat masih jaman jemin lg.. tu yg buat dek je tu.. hihi
Reply

Use magic Report

Post time 27-2-2021 09:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Bila baca post zarina zainudin ni. Iols baru sedar dah lama x dpt bil air.
Reply

Use magic Report

Post time 27-2-2021 09:47 PM From the mobile phone | Show all posts
biskutraya replied at 27-2-2021 10:26 AM
Die ingat selangor bagi air free tak? Ke die ingat ade subsidi? Tu yang tak ambil endah sebab air se ...

dulu je free. dpt MB terkini, kene bayor dh. tggu la. PRU nti dpt la free blk kot

sblm ni bill air iols tayah byr. terlajak pakai pn kne byr bwh rm5 je. alang2 byr la lebih sikit. next bill dpt la negetif je.

Reply

Use magic Report

Post time 27-2-2021 09:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Kak-Leen replied at 27-2-2021 08:14 PM
Semak belakang rumah terbakar pandai pulak pi try padam dulu dgn Bedah.. X nak call Bomba dulu seb ...

elok pulak bole pikir mane yg patut didahulukn
Reply

Use magic Report

Post time 28-2-2021 04:00 AM From the mobile phone | Show all posts
Zarina ni suka betul crettttt komen dkt ig artis lain kemain panjang berjela dia type. Dkt ig sndiri lak duk rekod anak tgh mengamuk. Dulu aku simpati tp lama2 rasa annoying sempat pulak kau rekod
Reply

Use magic Report

Post time 28-2-2021 03:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Madel replied at 26-2-2021 02:30 PM
Apa fungsi suami?
Dah semua beban ke bahu bini, jaga anak2 autism, meniaga lagi, bil air/api pun bi ...

Rumah lama sebelum ni, sebelah menyebelah dgn rumah 1st wife.....rumah banglo besar yg baru ni, sebelah menyebelah jugak ke?
Dia ni kdg2 aku rs sengaja meraih simpati pdhal dia kaya kot, rumah besar, brg2 dlm rumah pun mahal2, kereta mewah
Reply

Use magic Report

Post time 28-2-2021 04:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Iols dpt bil syabas melalui sms jer....tetiap bulan syabas anto without fail...
Reply

Use magic Report

Post time 1-3-2021 08:26 AM From the mobile phone | Show all posts
AshkieLa replied at 26-2-2021 04:26 PM
kalo warga platinum 70 ke atas meols tolerate lagi la..
tak semua senior citizen ni celik IT...
...

Tagih simpati tapi nampak kebuduhan
Reply

Use magic Report

Post time 1-3-2021 10:04 AM | Show all posts
Kenapa xcall syabas tanya.
Reply

Use magic Report

Post time 1-3-2021 10:57 AM | Show all posts
zz  the pulut nie. i annoying tengok kalau dia buat food review . org lain kalau food review elok je . tang dia , jam tu lah nak betulkan tudung lah, jam tu gak lah nak betulkan cara duduk . kadang-kadang dia dah abis makan baru nak buat food review . i ada stalk ig dia masa dia buat food review pasal rempenyek .  camera tengah rekod , dia boleh pulak cakap : azal tengah nangis tu . lepas tu letak sebesar tin rempenyek tu atas meja . lain kali , letak dalam pinggan . ada lagi satu , food review dari auntymahbymios nama yang menghantar food untuk di review . mula2 dia baca auntymahbymoist, lepas tu baru dia betulkan balik. second time masa dia baca card yang auntymah tu hantar , lagi sekali dia baca auntymahbymoist .
dia ada masalah adhd ke ?




Reply

Use magic Report

Post time 1-3-2021 11:16 AM | Show all posts

sebab tu org cipta SMARTPHONE

nk memudahkan urusan

apa guna SMARTPHONE tuuuuuu cik kak oiiiiiiiii

Reply

Use magic Report

Post time 1-3-2021 03:52 PM | Show all posts
acik zarina iols dah tak kasi dah hantar2 bill ke rumah ni ya. save the environment tak menggunakan kertas nanti banyak pokok kena potong .semua apps saja acikkkk.
Reply

Use magic Report

Post time 2-3-2021 09:51 PM | Show all posts
epal21 replied at 26-2-2021 07:35 PM
Khenssss. Kalau pun lakinya busy, mesti boleh suruh staf bayarjan. Bagi je duitnya. ZZ ni kadang2  ...

very independent woman sgt kot. tapi cam tak kena tempat
Reply

Use magic Report

Post time 2-3-2021 10:02 PM From the mobile phone | Show all posts
merahrose replied at 27-2-2021 06:38 AM
anak dh 4 org nk hutang budi apa lg...

Hutang budi dibawa mati konsepnya kot.
Reply

Use magic Report

Post time 2-3-2021 10:04 PM From the mobile phone | Show all posts
ninjago replied at 2-3-2021 01:51 PM
very independent woman sgt kot. tapi cam tak kena tempat

Pelik juga. Dia je yg ke hulu ke hilir jaga anak2, jual pulut.
Reply

Use magic Report

Post time 2-3-2021 11:02 PM From the mobile phone | Show all posts
epal21 replied at 2-3-2021 10:02 PM
Hutang budi dibawa mati konsepnya kot.

maybe la mindset org lama2 cmtu..zman skrg takat leak video dgn gmbr 18++ org x heran...
Reply

Use magic Report

Post time 3-3-2021 02:54 PM | Show all posts
epal21 replied at 26-2-2021 02:17 PM
Dah kenapa tanya netizen? Tanyalah laki tu dulu? Takkanlah dia tak boleh hantar staff settlekan. Tak ...

kannnn...tok laki kn kaya. tak sembang2 laki bini gamaknye.
Reply

Use magic Report

Post time 3-3-2021 03:04 PM | Show all posts
aku suka tengok video anak2 dia.....
untuk muhasabahkan diri aku ni...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list