Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
13224
View
147
Reply

"Saya Bukan Pandai Sangat, Nangis Je La" - Zarina Zainuddin Kesal Air Dipotong

[Copy link]

Author: CARI-MAL    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 26-2-2021 09:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Hari hari online Instagram, Facebook, takkan la tak reti nak download app.
Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 26-2-2021 10:23 PM From the mobile phone | Show all posts
epal21 replied at 26-2-2021 08:35 PM
Khenssss. Kalau pun lakinya busy, mesti boleh suruh staf bayarjan. Bagi je duitnya. ZZ ni kadang2  ...

To give her babies....
Reply

Use magic Report

Post time 26-2-2021 10:31 PM From the mobile phone | Show all posts
bluebutter replied at 26-2-2021 02:23 PM
To give her babies....


Yg tu je lah kot sumbangannya. Tak faham kenapa zz kena membanting tulang pikul semua benda. Dah macam serina chepone pulak. Takkanlah air kena potong pun tak boleh hallo2 encik suami dulu? Tak pun terus call airselangor directly.
Reply

Use magic Report

Post time 26-2-2021 11:21 PM | Show all posts
suami dia hidup lagi kan.
aku tak pernah ambik tau pasal bil2 ni sbb ada suami
lainlah ko bujang/ibu tunggal
Reply

Use magic Report

Post time 26-2-2021 11:23 PM | Show all posts
kes mcmni teringat aku kes diva aa.
marah benor kt dbkl sbb mesin tiket kt bangsar semua rosak katanya.
kesian org lama masih hidup zaman sebelum tahun 2000 ni
pakai app jom parking pun taktau
Reply

Use magic Report

Post time 26-2-2021 11:34 PM | Show all posts
dah tak hantar bil kot.. paperless..
iols pulak masa abis pkp taun lepas jalan2 dalam negara, terkial2 nak bayar parking online...
apps flexi parking tu bukan semua negeri ada... leceh betul
Reply

Use magic Report

Post time 26-2-2021 11:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Macam-macam hal
Reply

Use magic Report

Post time 27-2-2021 12:01 AM From the mobile phone | Show all posts
Nenasketum replied at 26-2-2021 11:50 AM
Asyik upload benda2 mintak simpati kan. Dia ni ting tong dari muda, kesudahannya Norlia Ghani lagi m ...

Uols tengok lah mak sheols macam mana perangai. Mana anak tak ting tong, tak boleh ditegur... Seram ku mamazura
Reply

Use magic Report

Post time 27-2-2021 12:17 AM From the mobile phone | Show all posts
salmon-suki replied at 26-2-2021 04:05 PM
Nak tanya,indah water pun xde keluar bil dah ke?air ai byr guna apps,tnb terpaksa byr manual sbb x ...

Indah water htr bil ke email. Cuols kena daftar email cuols kt indah water.

Cukai pintu mbsa lagi jimat.htr guna sms ja utk tahun 2021. Selagi x byr, selagi tu la dpt sms.

Reply

Use magic Report

Post time 27-2-2021 12:18 AM From the mobile phone | Show all posts
Kalau cukai majlis bandaran plk mcm mn?
Surat bg tak dpt tapi ogos akan dpt extra charge sebab awal tahun tak byr.Depa akan hntr surat ke tak?
Reply

Use magic Report

Post time 27-2-2021 12:52 AM From the mobile phone | Show all posts
zuri154 replied at 27-2-2021 12:17 AM
Indah water htr bil ke email. Cuols kena daftar email cuols kt indah water.

Cukai pintu mbsa l ...

Ohh..dah xhantar bil manual ke?last year rse still manual bill kan..aiyoo..sbb ai mnyewa je..bkn rumah sendiri..hehe..xnk ada tangguh2 bil..huhu
Reply

Use magic Report

Post time 27-2-2021 01:15 AM From the mobile phone | Show all posts
kesian sheols dulu orang simpati sangat dengan sheols..skrg ramai pulak kutuk

meols rasa husband sheols kahwin dgn sheols utk tujuan 'menyelamatkan' sheols.. ala2 drama gitu..sheols muda2 dulu kan banyak kontroversi...lgpun sheols pernah ckp dulu tak mau menyusahkan husband...x pernah sekalipun sheols ckp buruk mengenai suami sheols..i guess sheol terhutang budi kot sebab 'menyelamatkan' sheols dari jauh terjurumus ke lembah kehinaan
Reply

Use magic Report

Post time 27-2-2021 01:58 AM From the mobile phone | Show all posts
Mohon korek telaga belakang rumah. Tq.
Reply

Use magic Report

Post time 27-2-2021 03:03 AM From the mobile phone | Show all posts
Dpd menangis baik la terus kol no aduan kat bil air tu. Dpt gak guidelines ape nak kena buat. Merentan kat ig tak pasal2 nmpk kurang cerdik. Dia ni sllu jadikn ig tu medium mintk simpati lg2 klu psl ank2 autism dia tu.haih!
Reply

Use magic Report

Post time 27-2-2021 06:05 AM From the mobile phone | Show all posts
Pelik org gini.. Tu komitmen bln2 maa.. If xdpt bil.. P la tnyer.. Bkn pyh pun.. Haish..
Reply

Use magic Report

Post time 27-2-2021 07:27 AM From the mobile phone | Show all posts
epal21 replied at 26-2-2021 10:31 PM
Yg tu je lah kot sumbangannya. Tak faham kenapa zz kena membanting tulang pikul semua benda. Dah ...

Dia rasa hutang budi bawa ke mati kut sebab case zaman muda tu yg tak kisah tok laki tu tk jalan tnggungjawab asalkan dapat selamatkan dia dgn menjadi bini...huhuhu.
Reply

Use magic Report

Post time 27-2-2021 07:32 AM | Show all posts
bayar advance setahun jela....aku marhain pon byr advance..senang
Reply

Use magic Report

Post time 27-2-2021 08:08 AM From the mobile phone | Show all posts
Org skg pakai apps la kak. Dah tak main la bil kertas semua ni. Apooo ...
Reply

Use magic Report

Post time 27-2-2021 10:13 AM From the mobile phone | Show all posts
da brp bulan baru tau xde bil? sbb bio tertunggak sebulan je xkena potobg kan? ni mesti kes d berbulan2 ni.

btw, dia ni ibu tunggal kah?
Reply

Use magic Report

Post time 27-2-2021 10:14 AM From the mobile phone | Show all posts
Thunderclouds replied at 26-2-2021 03:08 PM
Jap..jap..laki die watpe eh? Paling2 dak pn api air laki tolong byr la. Dh jd mcm ni mesti la helo l ...

seyes la dia da laki iols ingatkan ibu tunggal
mmg life dia sume kena urus sendiri agaknya
kesiannya.huhu
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list