Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
2914
View
13
Reply

Wawa Zainal Terima Mesej Pelik, Tuduh Suami ‘Mengeseks’ Di Melaka..

[Copy link]

Author: piao       Show all posts   Read mode

Author
Post time 26-2-2021 01:51 PM | Show all posts |Read mode
Wawa Zainal Terima Mesej Pelik, Tuduh Suami ‘Membuat’ Di Melaka..

Sebelum ini, selebriti dan juga usahawan, Aeril Zafrel mendedahkan dia sekeluarga telah menjadi mangsa sihir seseorang. Menerusi sebuah entri di Instagram, pelakon kacak itu menunjukkan tiga bentuk objek menyerupai patung manusia dengan kepala berlubang. Walau bagaimanapun, dia dikatakan telah selamat daripada perbuatan khianat itu dengan pertolongan seseorang yang arif.

Terbaru, Wawa Zainal pula menerima mesej pelik daripada seorang individu yang mengaku rakan baik kepada suaminya. Siap suruh Wawa datang Jonker Street lagi!

  


Naik hairan dengan ragam manusia, Wawa Zainal menulis kapsyen pendek meluahkan rasa seram membaca mesej tersebut. Mana tidaknya, individu tersebut mendakwa suami ‘membuat’ dengan perempuan lain.

Malah, dia turut meminta Wawa untuk datang ke sebuah hotel di Melaka. Macam-macam!



Tidak melatah, Aeril Zafrel turut terhibur dengan tuduhan yang dibuat individu tersebut. Pakai Google Translate ke?

SUMBER : Wawa Zainal

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 26-2-2021 02:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Macam orang berniat jahat je. Sama ada nak culik atau buat pape. Wawa repot polis jelah. Biar org yg dm tu kena tangkap. Repot atas tuduhan menakutkan dan megancam..

Tengok sikit rupa yg dm tu macam mana bila dah kena angkut. Biar jadi pengajaran supaya tak ada yg berani buat macamtu lagi.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 26-2-2021 02:10 PM | Show all posts
sehirkedi replied at 26-2-2021 02:07 PM
Macam orang berniat jahat je. Sama ada nak culik atau buat pape. Wawa repot polis jelah. Biar org yg ...

kdg2 marketing pun ya... pelik kan
Reply

Use magic Report

Post time 26-2-2021 02:18 PM From the mobile phone | Show all posts
piao replied at 26-2-2021 02:10 PM
kdg2 marketing pun ya... pelik kan


gitu la retis bila tak meniti dibibir netizen mula la up isu dari imaginasi sendiri
Reply

Use magic Report

Post time 26-2-2021 09:48 PM | Show all posts
benda mcmni polis tak layan punya...
byk kes lain lagi polis nak setel
Reply

Use magic Report

Post time 26-2-2021 11:43 PM From the mobile phone | Show all posts
xhbs2 ke cite korg laki bini
Reply

Use magic Report

Post time 26-2-2021 11:46 PM From the mobile phone | Show all posts
membuat tu ape hanat.. hahahahaha..
Reply

Use magic Report

Post time 26-2-2021 11:55 PM | Show all posts
Perlu ke bg publisiti kt diorang ni?
Tujuan die up mende bodoh ni, supaya korang bukak thread2 cmni, and nama akan naik balik
Reply

Use magic Report

Post time 26-2-2021 11:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Penatnye idup rkyt masakini ye..
Ingt nk bc kisah2 positif,motivasi menajamkan minda meningkat kmajuan idup..kisah2kjyaan...

Alih2 yg ada, kish org ajak suami retis c-in hotel,
laki retis cium ketiak bini, ank retis jatuh katil,
bil air retis kena.potong, bini2 retis llki meroyan psl lakinya skndal..

Rindu cerita pncapaian kjyaan ARTIS2 msia DALAM BIDANG SENI.
Sekian.
Reply

Use magic Report

Post time 27-2-2021 12:08 AM | Show all posts
laki ko tu herlok sangat ke dik dengan ramput lumpurnya tu...
dah nak release produk baru ni makin menjadi ye deorang punya publisiti ni...

haritu kata pernah minta cerai... sooo akan mintak lagi ke macam mana lepas kena mesej dengan akaun yenna ni?
Reply

Use magic Report

Post time 27-2-2021 03:08 AM From the mobile phone | Show all posts
M.A.R.K.E T.I.N.G
Reply

Use magic Report

Post time 27-2-2021 08:19 AM From the mobile phone | Show all posts
RETIS--- semua benda nak perhatian.. kasi report polis sudah lahhhhh!!!
Reply

Use magic Report

Post time 27-2-2021 11:25 AM | Show all posts
Hoola replied at 26-2-2021 11:59 PM
Penatnye idup rkyt masakini ye..
Ingt nk bc kisah2 positif,motivasi menajamkan minda meningkat kmaj ...

tulapasal..
pastu fefeeeling entitled.. semua bende nak ade special treatment dekat diorg..
drpd zaman si presiden seniman tu mintak tinted cermin keta..
sampai laa minta vaksin fast lane...
padahal 90% yg jadi retis n celebrity ni semua pemalas sekolah dan budak kelas belakang..
dapat jadi retis terus rasa mcm darah diraja perlu diberi keutamaan... dasar retis bimbo
Reply

Use magic Report

Post time 28-2-2021 12:54 AM | Show all posts
Scammer ke ni? Block je lah sender tu Wawa
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list