Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
746
View
9
Reply

Sugarmommy

[Copy link]

Author: Raiqal    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
Post time 19-2-2021 03:48 AM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Pernah terfikirlah kan, if kita jatuh cinta dengan sugar mommy kan, apa akan jadi and one thing ada ke perempuan yg berani kata dia ada sugar boy

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 19-2-2021 07:21 AM From the mobile phone | Show all posts
xbwraninye
nti sugardaddy mngamuk
Reply

Use magic Report

Post time 19-2-2021 07:21 AM From the mobile phone | Show all posts
choke me mommy
Reply

Use magic Report

Post time 19-2-2021 09:56 AM | Show all posts
sugar mummy ni selalunya isteri2 org yg nombor dua ke atas...

suami tak dpt puaskan nafsu isteri2 mereka...maka sugar2 mummy mencari kote muda...

Reply

Use magic Report

Post time 20-2-2021 09:13 AM From the mobile phone | Show all posts
Sugar mommy ni umur lanjut ke muda2 ek??? Sorry just curious sbb jarang sgt dengar cerita sugar mommy....
Reply

Use magic Report

Post time 21-2-2021 05:48 PM | Show all posts
green~tea replied at 20-2-2021 09:13 AM
Sugar mommy ni umur lanjut ke muda2 ek??? Sorry just curious sbb jarang sgt dengar cerita sugar momm ...

sugar mummy ni tak depend pada umur. term ni refer pada perempuan kaya yg cari companian lelaki muda biasa nya bawah 35thn. kalau US bilang cougar.. hahaha.. biasa nya middle age woman la. tapi sugar mommy paling muda i pernah jumpa about 37 or 38 tapi masa i kenal dia igt dia baru 20an rupanya dah ada anak nak spm dah. laki dia kerja O&G kat dubai. duit mmg byk. anak ikan dia umur early 20s. tapi dah lama tak jumpa dia taktau la ada lagi ke tak anak ikan.
Reply

Use magic Report

Post time 21-2-2021 05:52 PM | Show all posts
_blackbird replied at 21-2-2021 05:48 PM
sugar mummy ni tak depend pada umur. term ni refer pada perempuan kaya yg cari companian lelaki mu ...

owh muda lah lagi nya, 37 - 38 tu masih belom menoposss.... ingat sugar mommy ni mcm dah 50, dah takde period tp saje nak gesel tayang orang muda...

oh wait.. i ada kawan umur 46 tp ada husband umur 26... tp tak kira sugarmommy la sbb diorang kawen kan
Reply

Use magic Report

Post time 21-2-2021 06:30 PM | Show all posts
green~tea replied at 21-2-2021 05:52 PM
owh muda lah lagi nya, 37 - 38 tu masih belom menoposss.... ingat sugar mommy ni mcm dah 50, dah t ...

kalau dah kahwin tak pasti nak pakai term apa. kalau perempuan tu berusia dan kaya and laki muda tu pulak menumpang harta kekayaan bini kaya dia boleh panggil gold digger kot. hihihii
Reply

Use magic Report

Post time 22-2-2021 08:56 PM From the mobile phone | Show all posts
app sugarbook tak boleh register dah ya
Reply

Use magic Report

Post time 26-2-2021 09:30 PM From the mobile phone | Show all posts
I klu pg gym nampak laki sado n jambu je mest auto tpkir dia ni klu x gay mest ada sugarmommy..ha gitu persepsi me ye
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list