Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
12Next
Return to list New
3067
View
25
Reply

"Comelnya Anak Tunku Aminah," -Peminat Teruja Lihat Kemunculan Selepas Lama Menyepi

[Copy link]

Author: CARI-MRO       Show all posts   Read mode

Author
Post time 26-1-2021 02:52 PM | Show all posts |Read mode
Setelah mendirikan rumah tangga bersama seorang warganegara Belanda dan kini mempunyai seorang puteri cahaya mata, Tun Aminah Maimunah Iskandariah Sultan Ibrahim semakin sibuk menguruskan kehidupan peribadi bersama keluarganya dan jarang dilihat di media sosial.


Terbaru, menerusi sebuah perkongsian di Instagram Che Puan Khaleeda Bustamam, ramai peminat teruja melihat kemunculan puteri Johor itu.




Kredit foto: xtra.com.my




Apa yang paling mengujakan adalah foto anaknda Tunku Tun Aminah iaitu Tunku Layla Sofia yang baru sahaja menyambut ulang tahun kelahirannya.



Kredit foto: IG





Rata-rata peminat menghujani ruangan komen dan memuji kecomelan puteri diraja itu.


Kredit foto: xtra.com.my




Terdahulu, Tunku Tun Aminah mendirikan rumah tangga bersama Datuk Dennis Muhammad Abdullah pada tahun 2017.


Kredit : xtra
Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 26-1-2021 03:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Comel baby  {:childlike
Reply

Use magic Report

Post time 26-1-2021 03:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Omelnya babyyy
Reply

Use magic Report

Post time 26-1-2021 03:56 PM | Show all posts
xtau knp tp i ske tgk muke che puan khaleeda...manis muke die
Reply

Use magic Report

Post time 26-1-2021 04:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Dah gen bapak eh kokosen harus laa comel anaknye
Reply

Use magic Report

Post time 26-1-2021 05:09 PM From the mobile phone | Show all posts
AKAZ85 replied at 26-1-2021 04:24 PM
Dah gen bapak eh kokosen harus laa comel anaknye

Betul tu....Emaknya pun asal muka biasa2 je sebab royal dan berduit jadi helokk sekarang bonus pandai bergaya plus kahwin kokesen rezeki dapat baby comel.
Reply

Use magic Report

Post time 26-1-2021 05:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Anak kokesen ofcos herlokss.. Geram lg dgn anak CPK yg Sunny tuhh.. Herloks betul bolatnyaa
Reply

Use magic Report

Post time 26-1-2021 06:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Aaawww... so tomey
Reply

Use magic Report

Post time 26-1-2021 07:34 PM From the mobile phone | Show all posts
AKAZ85: Dah gen bapak eh kokosen harus laa comel anaknye

tunku aminah tu pun suku darah omputih. sultan johor tu separuh melayu separuh org putih. anak tunku aminah harus la byk gen omputih dr melayu. mcm anak lana nordin byk gen asia sbb husben mix pinoy
Reply

Use magic Report

Post time 26-1-2021 09:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Baby semua comel.
Reply

Use magic Report

Post time 26-1-2021 10:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Cantiknyaaaa
Reply

Use magic Report

Post time 26-1-2021 10:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Herlok cpk nowadays
Reply

Use magic Report

Post time 26-1-2021 11:33 PM From the mobile phone | Show all posts
cantik cpk ni even hidung dia tak mancung seludang dambaan wanita. Seimbang dgn bibir dia dan mata. Kulit pun hitam manis natural takda qu puteh bleaching.
Reply

Use magic Report

Post time 27-1-2021 02:46 AM From the mobile phone | Show all posts
234126 replied at 26-1-2021 11:33 PM
cantik cpk ni even hidung dia tak mancung seludang dambaan wanita. Seimbang dgn bibir dia dan mata.  ...

Ai pun rasa sheols ni manis
Kulit dorang ni cantik kan


Perangai tolak tepi jap
Reply

Use magic Report

Post time 27-1-2021 10:25 AM | Show all posts
iols okay je ngan tun Aminah . Humble and layan staff  TPC  dengan baik,sama macam maknya  Permaisuri Johor. dari zaman  old name KLGCC sampai sekarang dah bertukar ke TPC.Arrival Mum and daughter duo ni memang dinantikan.
Reply

Use magic Report

Post time 27-1-2021 10:44 AM From the mobile phone | Show all posts
Siapa dlm pic.derang ber3 yg paling kanan tue?
Reply

Use magic Report

Post time 27-1-2021 11:18 AM | Show all posts
Tu gambar baru ke lama eh? Apsal TMJ masih ada leher ayam belanda tuh?
Reply

Use magic Report

Post time 27-1-2021 11:20 AM | Show all posts
baby tu mirip Sultan Johor versi kokesen pekat
Reply

Use magic Report

Post time 28-1-2021 02:43 AM From the mobile phone | Show all posts
KBW2 replied at 27-1-2021 11:18 AM
Tu gambar baru ke lama eh? Apsal TMJ masih ada leher ayam belanda tuh?

Ni gambar baru, KB.  
Reply

Use magic Report

Post time 28-1-2021 04:48 AM From the mobile phone | Show all posts
Pic bertiga tu, siapa sblh Tunku Tun?
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list