Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
21101
View
225
Reply

Isu Curang, Shuk Sahar Digantung Tugas

[Copy link]

Author: CARI-MRO       Show all posts   Read mode

Author
Post time 25-1-2021 12:42 PM | Show all posts |Read mode
Penyampai radio, Shuk Sahar digantung perkhidmatan daripada stesen Hot FM, mulai hari ini.


Menerusi kenyataan media, pihak pengurusan stesen radio Hot FM mengesahkan, perkhidmatan Shuk digantung serta merta.


Penggantungan sementara perkhidmatan Shuk sebagai penyampai radio bagi memberi ruang kepada pihak pengurusan Hot FM melakukan siasatan dalaman mengenai isu yang sedang tular dalam media sosial.




Kredit foto: IG




Perkembangan terkini penggantungan Shuk akan diumumkan oleh pihak pengurusan Hot FM selepas siasatan dalaman selesai.


Shuk mengendalikan segmen Geng Pagi Hot bersama Fizi dan Shuib dan popular menerusi program hiburan seperti I Can See Your Voice Malaysia dan Jenaka Kampung Kalut (JKK).


Terdahulu, pergolakan rumah tangga Shuk kembali hangat diperkatakan dalam laman sosial apabila isterinya, Rossalennah Natassyiah Asshaferah atau Sera mendakwa suaminya curang.


Kredit foto:




Menerusi beberapa entri yang dimuat naik di Instagram (IG), Sera mendedahkan suaminya masih menjalinkan hubungan cinta dengan wanita lain. Shuk juga pernah dikaitkan dengan seorang wanita sekitar Julai tahun lalu.


Shuk dan Sera mendirikan rumah tangga pada 2015 dan dikurniakan dua cahaya mata perempuan iaitu Nur Qurratul Ain dan Nur Assyifatu Aimy. -CARI


Sumber: Berita Harian

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 25-1-2021 12:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Mesti berbelit lidah cikgu3 si bini syuk ni mk sebut nama dia masa kt skola dulu {:smile
Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2021 12:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Sayang kerja dh ok... byk mngacara sana sini buat perangai plak ... musnahkn diri sendiri
Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2021 12:49 PM | Show all posts
ni baru gosip MRO!
Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2021 12:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Wohoo pantasss.. Tak nak bertepuk tangan, tapi terjerit gak la yesss dalam hati tadi..
Anggap la ni pengajaran ye shuk, kembali ke pangkal jalan.. Buat benda yg betul..

Kalau tak kau terus bongkak.. Org yg x bersyukur ni mmg kena tarik sket nikmat dia..
Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2021 12:50 PM | Show all posts
elok kena gam..... buat mcm kat korea nun..... artis ada attitude problem mcm ni mmg goodbye lar dari industry
Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2021 12:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Kalau kena gantung tak dpt gaji la kan.
Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2021 12:57 PM | Show all posts
aduhai.. macam ni pun boleh curang?
Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2021 01:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Adakah dia bakalan menyalahkan wife nye? Tpi si farah tu da bg statement da lama putus dgn syuk ni. Adakah nk clearkan nama sbb syuk di gantung?
Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2021 01:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Selayaknyaaaaaaaa
Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2021 01:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Well. Nasik dh jadi bubur. Lepas ni harap insaf la syuk oii. Pempuan dekat dgn ko pn sbb duit je. Xde duit,jgn harap pempuan nk kat ko.

Pempuan yg btl2 nk kat ko x kira la ko berduit ke x, tu anak pempuan ko dua org yg kt uma.
Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2021 01:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Lailerthee: Adakah dia bakalan menyalahkan wife nye? Tpi si farah tu da bg statement da lama putus dgn syuk ni. Adakah nk clearkan nama sbb syuk di gantung?



Acah nak jadi pompuan baik yg memahami shuk ka hahah
Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2021 01:07 PM From the mobile phone | Show all posts
so learn from mistake.. sayangnya la kena gantung bodo2 cmtu je.. reputasi pun jatuh.. nikmat rezeki pun ditarik.. hope muhasabah..
Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2021 01:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Makpak bodoh gaduh kat socmed,anak2 y jadi mangsa..dah kena gantung tugas,xde gaji,xde duit,pstu apa next step bini dia?sgt bodoh..netz y batu api mmg laa bersorak horay2 sbb bkn mereka y kt tmpt dorg,konon2 nak support c bini,tp last2 terciduk semua..

Suh report kt penguatkuasa agama xnak,pstu merempan kt socmed boleh pulak..anak2 ntah ke mana..bodoh bertingkat2 lakibini!
Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2021 01:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Detik kehancuran kerjaya dah sampai... moga bertaubat la syuk, kalo gatai sangat nikah cara halal
Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2021 01:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Byk job Shuk ni, DJ Hotfm, host ICSYV TV3, Host pelbagai program kat AWESOME TV (muka dia sja). Syg... ujian lelaki bila byk duit... All the BEST
Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2021 01:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Syukur Alhamdulillah...
Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2021 01:26 PM | Show all posts
Nafsu punya pasal...tertutup periuk nasi...adan uke
Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2021 01:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Mmg patut lah stesyen radio ambik tindakan camni...
Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2021 01:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Lailerthee replied at 25-1-2021 01:01 PM
Adakah dia bakalan menyalahkan wife nye? Tpi si farah tu da bg statement da lama putus dgn syuk ni.  ...

dh lama putus takkanlah smpai mlm kejadian tu kasut si shuk tu ada lg kat rumah faraj tu?
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list