Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
22897
View
360
Reply

"Harimau Pun Menangis Tengok Ni," -Adik Neelofa Kongsi Gambar Ibu Masa Muda

[Copy link]

Author: Cari-Saiful       Show all posts   Read mode

Author
Post time 20-1-2021 11:04 AM | Show all posts |Read mode
Ameera Khan berkongsi beberapa gambar ibunya semasa muda melalui IG Story.


Adik kepada Neelofa ini memuat naik gambar Datin Noor Kartini Noor Mohamed sewaktu muda yang kelihatan begitu jelita sekali.


Foto: IG




Tak hairanlah kenapa Ameera, Neelofa dan adik-beradiknya lain mempunyai raut wajah yang cantik.


Menariknya, Ameera menulis "Mama, Harimau pun nangis tengok ni," sebagai kapsyen.









Kredit foto: IG







Dalam satu lagi perkongsian lain, Ameera juga sempat menulis, "Menangis ke tak menangis?"









Kredit foto: IG




Bagi yang mungkin tak faham, kapsyen harimau menangis tersebut adalah berkaitan isu trademark nama daging Harimau Menangis yang membabitkan ibunya sebelum ini.


Apa pun, memang diakui ibu Neelofa ini amat jelita semasa muda. Sekarang pun masih terserlah auranya walaupun sudah berusia.


Tak begitu? -CARI

Rate

2

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 20-1-2021 11:07 AM | Show all posts
Jgnkan Harimau..buaya pun menangis..semoga mama sukses sentiasa
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2021 11:07 AM From the mobile phone | Show all posts
Astagharafirullahhalaazimmmm!!!!


Never ending story.
Hahahaha!!!!
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2021 11:10 AM | Show all posts
overnya lah kaum kerabat ssjkpb apabenda tah
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2021 11:12 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Masukkeluar at 20-1-2021 11:19 AM

menyampahnya lahai puak sskjp ni!!
saja nk provoke netizen la tu. attention seeker sungguh tiap hari ada je benda nk mengundang.

tapi aku perasan ank ank mamazat ni tak habis habis puji kecantikan mamazat mcm niqabis asik ulang mata buat video mata hijau mamazat si lmk lak asik ulang trobek gmbr lama mamazat. saja nk gebang 1 malaysia yg mama depa terpaling lawa kat malaysia kot.lol
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2021 11:12 AM | Show all posts
Kesian anak beranak ni ek, tiap tahun throwback gambar mak masa muda
Mak masa tua dah rupa nenek sihir
Tu yg tak habis2 throwback je mampuuuuu
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2021 11:12 AM | Show all posts
aku ngaku aku ta la jelita. tapi mamatini ni lawa biasa je. idak la jelita. hm
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2021 11:14 AM From the mobile phone | Show all posts
esbok replied at 20-1-2021 11:12 AM
aku ngaku aku ta la jelita. tapi mamatini ni lawa biasa je. idak la jelita. hm

standard rupa puak pakistan india je. tapi beza la hidung mamazat..ms muda nampak kecik mancung bila tua nampak besar.lol!
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2021 11:15 AM From the mobile phone | Show all posts
Bese je. Typical muka paki. Banyak iras sister dia yang gemuk kepam yang maki f*ck you kat FA tu.
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2021 11:16 AM From the mobile phone | Show all posts
Cantik iyer.. Jelita hurmm i prefer normala Shamsuddin
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2021 11:16 AM From the mobile phone | Show all posts
dah elok2 mak tu berhijab, knapa gatal sangat dedahkan aurat mak tu......ermmmmm
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2021 11:17 AM From the mobile phone | Show all posts
Muka paki bersepah mcm ni..
Lbh cantik dari ni pun berlambak..anak beranak batak dan perasan....
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2021 11:17 AM From the mobile phone | Show all posts
Boomibulat: Jgnkan Harimau..buaya pun menangis..semoga mama sukses sentiasa

Bukan setakat menangis..berjejer air liur buaya nengok.
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2021 11:17 AM From the mobile phone | Show all posts
dewi_rina replied at 20-1-2021 11:12 AM
Kesian anak beranak ni ek, tiap tahun throwback gambar mak masa muda
Mak masa tua dah rupa nenek si ...

Jgn lupe throwback spm 10a hahahahaha xde achievement yg nk di banggakan skrg, throwback je mampu
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2021 11:18 AM | Show all posts
sebijik muka jahlofa
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2021 11:18 AM From the mobile phone | Show all posts
mizzmimi replied at 20-1-2021 11:15 AM
Bese je. Typical muka paki. Banyak iras sister dia yang gemuk kepam yang maki f*ck you kat FA tu.

Iyerlah...ini spesis muka paki totok....xada istimewanya berlambak.muka paki mcm ni...
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2021 11:21 AM | Show all posts
Masukkeluar replied at 20-1-2021 11:14 AM
standard rupa puak pakistan india je. tapi beza la hidung mamazat..ms muda nampak kecik mancung bi ...

standard muka pakistan. tapi kelihatannya, mak dia ni lebih lawa bertudung berbanding free hari, dan muka tua dia sekarang lebih lawa berbanding muka masa muda dia. takde la nak menangis sangat.


nota tepi: lagi satu pesanan khidmat masyarakat, kalau sendiri tak tutup aurat,
jangan la pi dedah aurat orang lain seperti; aurat mak anda semasa muda


Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2021 11:22 AM From the mobile phone | Show all posts
Ye ye je la sskjp niiii
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2021 11:23 AM From the mobile phone | Show all posts
Aduiii laaa muka typical paki je punnnn #kesian!
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2021 11:23 AM | Show all posts
muka typical paki, so?
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list