Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
1234Next
Return to list New
5891
View
62
Reply

Intan, Harris - ‘‘Siapa Cakap I Love You Dulu?"

[Copy link]

Author: CARI-MAL       Show all posts   Read mode

Author
Post time 13-1-2021 08:38 AM | Show all posts |Read mode
Umum sudah sedia maklum mengenai hubungan dua pelakon, Intan Ladyana, 38, bersama pasangannya, Harris Alif, 21, yang bakal bernikah pada 6 Februari hadapan.




Kredit foto: IG Harris




Meskipun mempunyai jarak usia 17 tahun, pasangan ini sudahpun menerima restu dari keluarga dan bakal disatukan di sebuah masjid di Kuala Lumpur awal bulan hadapan.


Menghitung hari menuju hari bahagia, Intan dan Harris telah berkongsi video mereka bermain ‘The Wedding Shoe Game’, dimana setiap dari mereka perlu menjawab berdasarkan soalan yang diberikan.







Antara soalan yang menarik perhatian adalah seperti siapa yang mula cakap I love you, siapa yang lebih handal berlakon, siapa yang kuat merajuk, siapa yang pandai memujuk dan banyak lagi.








Kredit foto:

Kredit foto: YouTube




Melihat ke ruangan komen, rata-rata peminat gembira menyaksikan keserasian pasangan ini, sambil memuji Harris lebih matang berbanding usianya yang kini baru mencecah 21 tahun.




Sumber: Era.je

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 13-1-2021 09:10 AM From the mobile phone | Show all posts
Ok.. Pas video ni Confirm mereka jadi my fav couple.  Semoga berbahagia till janah.
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2021 09:30 AM | Show all posts
comel intan lydiana kalu tgk video....budak laki pun nampak matang...semoga berbahagia hingga akhirnya
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2021 09:51 AM From the mobile phone | Show all posts
Nampak sesuai both. Harris ni kalau cakap nampak sisi matang. Semoga dipermudahkan semua urusan n hubungan ini kekal sehingga bila-bila
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2021 10:03 AM From the mobile phone | Show all posts
Senyum2 aku tgk video ni
Npk kimia kuat, semoga berbahagia
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2021 10:14 AM From the mobile phone | Show all posts
Nmpak bahagia betol intan kan. Dlm Adnan sempit intan mmg nampak lawa nau2
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2021 10:17 AM From the mobile phone | Show all posts
I terus minat couple ni..x over, harris nmpk matang n nmpk syg sgt dia kat intan..semoga bahagia hingga jannah
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2021 10:22 AM From the mobile phone | Show all posts
harris mmg nampak gentleman betul.tgk bts mv anugerah pun sweet je dorg ni.time intan nk balik lepas habis shooting harris pandang die.bersemut sgt
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2021 10:25 AM | Show all posts
okay la tu dek... lepas ni ko kena la fokus cari rezeki tu..
da kawin kena ler jaga anak orang tu... nak kasi makan segala...
takkan nak speedo aja kan....
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2021 10:27 AM From the mobile phone | Show all posts
Tersengih2 akak mengengoknya. Comel. Harris nampak matang. Semoga kekal ke jannah. Berbahagia akhir hayat. Amin
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2021 10:52 AM | Show all posts
tiba-tiba i jadi minat couple retis yg ni..artis2 bfore2 ni asik menyumpah je i hhaha..wpn muda mmg nmpk ciri2 pemimpin n matang pd haris ni...suka2...
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2021 10:54 AM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2021 10:56 AM From the mobile phone | Show all posts
Harris ni nmpk lebih matang drpd zen seden
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2021 11:01 AM | Show all posts
Terserlah sangat muka bahagia Intan. Semoga berbahagia hingga ke jannah buat pasangan ni.
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2021 11:01 AM | Show all posts
dah kenapa me tergelak2 tengok dua orang ni? hahahaaa...
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2021 11:04 AM From the mobile phone | Show all posts
Nampak sepadan..
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2021 11:05 AM From the mobile phone | Show all posts
Maaf.. x lalu nak buka video.. tengok tajuk tt pun loya.. tunggu februari nnt i wish..

Sowi sgt2..
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2021 11:06 AM From the mobile phone | Show all posts
Alaaa knp comel sangat
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2021 11:14 AM From the mobile phone | Show all posts
Nampak sepadan
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2021 11:24 AM | Show all posts
aku tertanya-tanya acaner dorang bleh jumpa n kenal ye?tapi nampak la dedua ni sherashi bershama..moga till jannah..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list