Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
152677
View
2190
Reply

Neelofa Muat Naik Gambar PU Riz Di IG

   Close [Copy link]

Author: CARI-MRO       Show all posts   Read mode

Author
Post time 30-10-2020 02:19 PM | Show all posts |Read mode
Sebelum ini Neelofa tak pernah terfikir pun mahu berniqab.


Namun selepas mengetahui ganjaran yang bakal diperoleh, dia sanggup mengorbankan perkara yang paling disukainya iaitu kecantikan.


  



"Semua wanita memang nak cantik. Pantang ada produk kecantikan semua nak beli sebab itu adalah lumrah untuk kaum wanita yang ingin kelihatan cantik.

"Saya sendiri masa nak tutup wajah dengan niqab pun bukan satu perkara yang mudah. Kali pertama terfikir nak pakai niqab saya sendiri tak pernah terbayang pun.

Foto: IG



"Tapi, selepas tahu ganjaran yang akan diperoleh, maka saya korbankan apa yang paling saya suka iaitu kecantikan di dunia ini," katanya ketika sesi live di Instagram Kasih Neelofa sempena sambutan Maulidur Rasul.


Semasa sesi Live, turut bersama selebriti ini adalah PU Riz, jejaka yang digosipkan bercinta dengannya.








Malah di Instagram, Neelofa turut memuat naik gambarnya.


Apa yang menarik perhatian adalah gambar Neelofa yang seolah-olah sedang merenung tajam jejaka tersebut.


  



  



Di ruangan komen, penuh dengan doa yang mendoakan agar mereka berjodohan.

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 30-10-2020 02:20 PM | Show all posts
bosannnnnnnnnnnnnn
Reply

Use magic Report

Post time 30-10-2020 02:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Korban la sngt..hari2 dok upload pic kat IG demi likes oleh pemuja tegar..bulu mate pelesu tu buang sekali ye..rimas tgok berniqab tpi pakai fake lashes ni..
Reply

Use magic Report

Post time 30-10-2020 02:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Kurex at 30-10-2020 02:26 PM

Lagi lagi lagi dan lagi ke cibai???? Berapa kli nak bukak benang pasal niqab ni hah palat?? Bodoh punya reputs. Cibai kau!!!! Puihhhh dekat muka kau biar nampak tua macam syifa pprt!!! Puihhhh puihhh puihhh dekat muka kau!! Bodoh! Nak bukak benang pasal niqab ni sampah bila palat!
Reply

Use magic Report

Post time 30-10-2020 02:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Mod, sila jalankan tugas. Tutup atau merge thread ni. Topik dah ada.
Reply

Use magic Report

Post time 30-10-2020 02:26 PM From the mobile phone | Show all posts
korban kan kecantikan dgn berniqab?
berniqab utk elak fitnah?!

soalan:
1-motif upload gambar zoom in puriz kt ig?
2-motif upload gambar tengah menenung puriz kt ig?
3-motif upload ig story 2-3keping gambar zoom wjh puriz?
4-motif puriz hari hari dtg dinner di rumah sendiri?
5-motif upload gambar ootd dlm butik dior dan zoom mata kening sendiri dipamer di ig?

jawapan: ? Allah lebih tahu niatmu Hajah Neelofa
Reply

Use magic Report

Post time 30-10-2020 02:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Masukkeluar replied at 30-10-2020 02:26 PM
korban kan kecantikan dgn berniqab?
berniqab utk elak fitnah?!


suka soalan2 dan jawapan tu.. hanya Allah yg tahu.. tp at the same time kena berhati2 dlm tindakan.. tindakan x seiring dgn bicara byk mendatangkan fitnah.
Reply

Use magic Report

Post time 30-10-2020 02:36 PM | Show all posts
lagi tentang LOFA???
Reply

Use magic Report

Post time 30-10-2020 02:38 PM From the mobile phone | Show all posts
mengapa gunakan istilah...'korbankan kecantikkan'????
Reply

Use magic Report

Post time 30-10-2020 02:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Bak kata dr maza xde keperluan pun jah nak berniqab..  n jahlop kelihatan biasa je bukan tlalu cantik smpai menimbulkan fitnah dan bahaya pon
Reply

Use magic Report

Post time 30-10-2020 02:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Maknanya sheols tahulah sheols cantik? X gitu?
Reply

Use magic Report

Post time 30-10-2020 02:42 PM | Show all posts
anyway, apa sumbangan dia di saat ramai org tgh susah nih?

klu tentang artis/personaliti lain, bukan main ramai lagi yg kecam. tak sensitif dgn org yg lagi susah lar, menayang kemewahan lar, kaya tapi taknak membantu lar... tapi tang jahlob nih, takder plak yg kecam... lagi di puja puji berniqab tinggalkan duniawi lar, kejar akhirat lar, ujung2 tetap bergambar tunjuk mata yg pakai bulu mata pelesu, tunjuk gambar lelaki bukan mahram close up lagi dlm ig...

dia tunjuk close up tak lukis kening pon, org dok puja puji, tpi bila dia humble brag tunjuk pi kedai mahal, ada plak yg kata tuh hasil usaha dia.... then personaliti lain yg hidup mewah, bukan hasil usaha derang ker????

dasar...
Reply

Use magic Report

Post time 30-10-2020 02:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Dah byk sgt benang dgn tajuk yg sama

Dah mcm takde cerita lain
Masalah negara dan dunia bertambah byk
Sudah sudahlah sessi puji memuji seorang manusia
Reply

Use magic Report

Post time 30-10-2020 02:48 PM From the mobile phone | Show all posts
tomatome replied at 30-10-2020 02:38 PM
Bak kata dr maza xde keperluan pun jah nak berniqab..  n jahlop kelihatan biasa je bukan tlalu canti ...

Ouchhhhhhhh
Reply

Use magic Report

Post time 30-10-2020 02:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Bosannya kisah attention seeker ni
Reply

Use magic Report

Post time 30-10-2020 02:50 PM From the mobile phone | Show all posts
So Apa ganjaran pakai niqap? Lop x share pulak
Reply

Use magic Report

Post time 30-10-2020 02:53 PM | Show all posts
Edited by CocoCily at 30-10-2020 02:54 PM
Masukkeluar replied at 30-10-2020 02:26 PM
korban kan kecantikan dgn berniqab?
berniqab utk elak fitnah?!

kan..not a fan, not a hater either. tapi dah mula meluat dah ni ha.

Sila berhijrah dengan tutup ig dan seangkatan dengannya juga.


Reply

Use magic Report

Post time 30-10-2020 02:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Kawin je la mudah2an berjodohan amin2
Reply

Use magic Report

Post time 30-10-2020 03:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Dia mengaku dia cantik sampai sanggup berkorban.
Reply

Use magic Report

Post time 30-10-2020 03:02 PM | Show all posts
we dont need this kinda crap!
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list