Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
17994
View
361
Reply

Fazura Dipuji-Puji, Walaupun Dalam Pantang Tetap Nampak Cantik

[Copy link]

Author: Cari-Saiful       Show all posts   Read mode

Author
Post time 17-10-2020 10:40 AM | Show all posts |Read mode
Dua tahun menantikan zuriat, sudah pasti kehadiran Nur Fatima Aisya membawa seribu erti buat Fazura dan Fattah.


Dilahirkan 2 Oktober lepas, nampaknya pasangan ini belum bersedia mendedahkan wajah bayi sulung mereka.


Baru-baru ini Fazura ada memuat naik gambarnya sambil mendukung bayi.


  



Selebriti berusia 37 tahun ini nampaknya menjadi perhatian kerana kelihatan begitu menawan sekali walaupun dalam tempoh berpantang.


Dalam perkongsian tersebut, Fazura hendak membawa anaknya ke hospital untuk pemeriksaan.


  



Di ruangan komen, dibanjiri komen-komen peminat yang memuji penampilan Fazura.


Dalam masa yang sama, ramai tak sabar nak tengok wajah Fatima.




Sama-sama kita nantikan! -CARI

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 17-10-2020 10:41 AM From the mobile phone | Show all posts
oooo dh tu kita semua nk kena mggelabah teksssss ke tak ni sepol???
Reply

Use magic Report

Post time 17-10-2020 10:44 AM From the mobile phone | Show all posts
Kiranya fazura balas balik la nak steal limelight lopa berniqab pulak? Terus je upload gambar check up baby, hehe..kamon lopa, balas balik!
Reply

Use magic Report

Post time 17-10-2020 10:49 AM From the mobile phone | Show all posts
perluke bukak thread baru..
tak kreatif betulla admin cari ni
byk lg retis kt malaysia ni.

b.o.s.a.n..
Reply

Use magic Report

Post time 17-10-2020 10:54 AM From the mobile phone | Show all posts
Kaka faz still cun..
Reply

Use magic Report

Post time 17-10-2020 10:56 AM | Show all posts
virgo19 replied at 17-10-2020 10:44 AM
Kiranya fazura balas balik la nak steal limelight lopa berniqab pulak? Terus je upload gambar check  ...

budusnya kau ni.alahai..suka hati dia pun nak up apa2 ig dia kan? macam lah dia tak pernah up check up pegi hospital sebelum ini.
ni pun setiap jumaat baru boleh nampak dia post psl baby.kau kalau banggang jangan nampkan sangat.
Reply

Use magic Report

Post time 17-10-2020 10:57 AM From the mobile phone | Show all posts
rainbowrainz replied at 17-10-2020 10:54 AM
Kaka faz still cun..

Kannn...mcm back to sblm pregnant... effortless beauty sgt faz ni.. Pakai simple, makeup simple tp maintain gorgeous
Reply

Use magic Report

Post time 17-10-2020 11:00 AM | Show all posts
tt sepol ni tak pernah  bijak bila buka thread.codok cerita semua dekat ig.apo
Reply

Use magic Report

Post time 17-10-2020 11:01 AM From the mobile phone | Show all posts
fadz84 replied at 17-10-2020 02:57 AM
Kannn...mcm back to sblm pregnant... effortless beauty sgt faz ni.. Pakai simple, makeup simple tp ...

Makin cun plak kaka fazz dlm pantang.. aura dia perghhhhh..like queen gittew..
Reply

Use magic Report

Post time 17-10-2020 11:03 AM From the mobile phone | Show all posts
Aku ni minat jg faz.. tp tak perlu kut thread mcm ni.. aku rs daz pun tak suka... btw, faz mmg lawa walaupun usianya lbh tua dr kakak lofa yg sulung... faz ttp nmpk lbh muda
Reply

Use magic Report

Post time 17-10-2020 11:03 AM From the mobile phone | Show all posts
Addrianna replied at 17-10-2020 10:56 AM
budusnya kau ni.alahai..suka hati dia pun nak up apa2 ig dia kan? macam lah dia tak pernah up chec ...

Kau la yg bangang, sibuk je kat komen aku. Suka hati la aku nak komen apa. Tadi aku komen tokti, puteri sarah, shuib, ko tak nak backing diorang ke?
Reply

Use magic Report

Post time 17-10-2020 11:03 AM From the mobile phone | Show all posts
rainbowrainz replied at 17-10-2020 11:01 AM
Makin cun plak kaka fazz dlm pantang.. aura dia perghhhhh..like queen gittew..

Queen wanabe...setelah kena reject tak lama dulu...

kahkahkahkah
Reply

Use magic Report

Post time 17-10-2020 11:04 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by stingjowo at 17-10-2020 11:06 AM
anakkerengga replied at 17-10-2020 11:03 AM
Aku ni minat jg faz.. tp tak perlu kut thread mcm ni.. aku rs daz pun tak suka... btw, faz mmg lawa  ...


Nak celen tred lopak niqap itewww

Tred sebelahnya tersemput semput nak khatam
Reply

Use magic Report

Post time 17-10-2020 11:05 AM From the mobile phone | Show all posts
fadz84 replied at 17-10-2020 10:57 AM
Kannn...mcm back to sblm pregnant... effortless beauty sgt faz ni.. Pakai simple, makeup simple tp ...

cuba berhijab...confirm hilang seri...

kehkehkeh
Reply

Use magic Report

Post time 17-10-2020 11:06 AM From the mobile phone | Show all posts
Alohai..aku dlu pun cantik juge lepas beranak cepat naw turun berat..seb bek bkn retis so wartawan cari xtepek la gambo aku kat ig buat artikel..kikiki
Reply

Use magic Report

Post time 17-10-2020 11:07 AM From the mobile phone | Show all posts
Kalau dah cantik, masa bila2 pun cantik..
Reply

Use magic Report

Post time 17-10-2020 11:10 AM From the mobile phone | Show all posts
somehow rs mcm jahlop yg berlumba nk limelight. mendadak berniqab lps fattzura dpt baby
Reply

Use magic Report

Post time 17-10-2020 11:11 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by stingjowo at 17-10-2020 11:12 AM
virgo19 replied at 17-10-2020 10:44 AM
Kiranya fazura balas balik la nak steal limelight lopa berniqab pulak? Terus je upload gambar check  ...


kahkahkahkahkah

sembunyikan teasing teasing bayi dari penglihatan semua..kerna takutkan penyakit ain...sedangkan kepala terdedah ditonton ribuan yg bukan mahram tak takut terkena ain yg lebih besar buat dirinya pula kheunz?

hipokrot besar

kahlahkahlah
Reply

Use magic Report

Post time 17-10-2020 11:11 AM From the mobile phone | Show all posts
Addrianna replied at 17-10-2020 10:56 AM
budusnya kau ni.alahai..suka hati dia pun nak up apa2 ig dia kan? macam lah dia tak pernah up chec ...

haaha pada. muka kau.....
si virgo tu sajer je komen gitu....
alah saja nak kasi fans patjura mcm kau pns...
yela slama ni uols asik ckp lopah curi limelight...
so weols komen la benda yg sama.....
ta sgka cpt pns melenting kau ni........
gurau pn xboleh.......
Reply

Use magic Report

Post time 17-10-2020 11:12 AM From the mobile phone | Show all posts
stingjowo replied at 17-10-2020 11:04 AM
Nak celen tred lopak niqap itewww

Tred sebelahnya tersemput semput nak khatam

apalah diharap thread panjang tp penuh org mngata
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list