Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
20095
View
264
Reply

Tak Puas Hati Dengan Layanan, Sharifah Zarina Dan Anak Mengamuk Di Restoran

[Copy link]

Author: CARI-MRO       Show all posts   Read mode

Author
Post time 12-10-2020 11:46 AM | Show all posts |Read mode
Kredit foto: IG


Sharifah Zarina dan anaknya, Athalia Deena Buswani baru-baru ini mengamuk sebab tak puas hati dengan restoran pokok.kl.


Menerusi video yang dimuat naik, penyanyi Langit Ketujuh ini mempersoalkan tentang profesionalisme kakitangan restoran yang terletak di Petaling Jaya itu.


  



Katanya mereka ke sana bersama keluarga dan rakan-rakan untuk menyambut hari jadi Athalia.


Bagaimanapun bila tiba di sana mereka hanya diberi masa 15 minit untuk membuat pesanan kerana premis itu akan ditutup untuk sebuah majlis.

Pukul 4.15 petang tiba-tiba mereka kata tempat ini ada event! Aku peduli apa event apa korang? Kau bagitahu kat mana? Letaklah besar-besar kat luar sanaAtaupun tak payah masukkan aku kat dalam list!

Tadi aku kat depan tu que apasal  kau bawak aku masuk juga dalam ni. Tau pun kita datang ramai kan?" kata Zarina.







Sementara itu Athalia juga sempat memuat naik vido di TikTok.


Athalia dan Zarina juga mendakwa pemilik restoran memohon maaf dan menawarkan mereka dua keping kupon bernilai RM50.





Disebabkan video dua beranak tersebut tular, pemilik restoran, Christine Bong tampil memberi penjelasan.


Katanya apa yang dikatakan Zarina adalah fitnah memandangkan notis penutupan awal sudah dimaklumkan di merata tempat.




Malah Christine juga tidak teragak-agak mencari peguam untuk mengambil tindakan undang-undang terhadap mereka. -CARI
Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 12-10-2020 11:55 AM From the mobile phone | Show all posts
Ni mak tompang populariti ank ke camne
Walaupun dua2 pd i x popular lgsg.x kenal.
Reply

Use magic Report

Post time 12-10-2020 11:55 AM | Show all posts
cuba up kan nama ke apa... kalau x dapat makan situ sbb tutup, lepastu pegi tempat lain, atau balik... sempat eh nak rekod. aku selalu fikir mcm tu. haha....
Reply

Use magic Report

Post time 12-10-2020 11:58 AM From the mobile phone | Show all posts
Omg. Mother and daughter so entitled. Pekehei melalak camtu. Kalau explained baik2 kan ke mudah. Pprt sungguh perangai
Reply

Use magic Report

Post time 12-10-2020 11:59 AM From the mobile phone | Show all posts
Omak ngan anak samo yo naik.. Apoo... Patut omak tu, tunjuk la elok sikit perangai..
Reply

Use magic Report

Post time 12-10-2020 12:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Anak dia muka macam jehan miskin time muda2 laa..

And yes,whoareyusssssss?? Influencer celah mana?

Ntah2 tgk perangai korg y bising2 tu,,time puak restoren tu bgitaw,,mesti korg tak dgr kan.. pastu acah2 teraniaya...
Reply

Use magic Report

Post time 12-10-2020 12:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Yes, saman both if them Datin Christine. Owner dia ni baik kot.. pernah 1 time aku nak buat event kat pokok tapi tarikh tu dah full. She called me few times and apologized. Come on Sharifah Zarina, kalau aku jadi owner pokok ni, aku malas nak layan kau
Reply

Use magic Report

Post time 12-10-2020 12:02 PM | Show all posts
tu pun nak mengamuk???
Reply

Use magic Report

Post time 12-10-2020 12:05 PM | Show all posts
gila glamer..............
Reply

Use magic Report

Post time 12-10-2020 12:07 PM | Show all posts
semoga di saman kelak.
Reply

Use magic Report

Post time 12-10-2020 12:08 PM From the mobile phone | Show all posts
makanan pokok tak sedap pun, apa yang famili ni kemaruk sangat entah...

yang paling tak boleh blah emaknya kata nak pergi tempat lagi mahal...tapi takat ke gravy baby aja...ni lah jadinya bila marhaen beshe2 nak acah orka popular

Reply

Use magic Report

Post time 12-10-2020 12:09 PM From the mobile phone | Show all posts
adakah ini spesis klu cikgu tegur anak buat salah hbs cikgu plk diseranahnya{:nose
Reply

Use magic Report

Post time 12-10-2020 12:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Retis sendu and influencer (whatver that means) sendu.

Gi mamps anak beranak.

Go go Pokok.kl.
Ajar sikit retis Malaysia tak sedar dihuntong nih..
Reply

Use magic Report

Post time 12-10-2020 12:10 PM From the mobile phone | Show all posts
frust sgt kot.... x dpt mkn kat pokok
Reply

Use magic Report

Post time 12-10-2020 12:11 PM | Show all posts
pernah jumpa dia ni kat restoran nasi kandar, tp dgn laki dan ank2 kecik jah. yg pompuan besar tu takde pulak..

tgok dari jauh, mcm ku kenai dia ni...pastu baru teringt...ohh penyanyi Langit ke tujuh
Reply

Use magic Report

Post time 12-10-2020 12:18 PM From the mobile phone | Show all posts
cam...dia kata drng x bgtau dia awal2....
Reply

Use magic Report

Post time 12-10-2020 12:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Adoi..wat malu je...satu Malaysia tgk perangai buruk anak beranak
Reply

Use magic Report

Post time 12-10-2020 12:23 PM | Show all posts
mampo sngt g la celebrate kat 5 star hotel. dah tentu2 ade tempat. darat sngt perngai anak beranak.
dengan anak yg slang mat saleh mcm laylerrr ... macamkan lahir dekat US sane.

Reply

Use magic Report

Post time 12-10-2020 12:24 PM | Show all posts
pelik2 peel org zaman skrg.
tak kenal  both of them tapi mak dia nmpk muda dgn anak sebeso itu.
Reply

Use magic Report

Post time 12-10-2020 12:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Mak borek anak rintik lah ni yer.
Lapar media sosial betul.kalau x dpt mkn situ blah aje lah.
Byk tempat mkn ada lg.habis2 pn bebel...sesama sendiri dh.
Yg nak panjangkan isu kenapa?
Semua benda nak citer yer...org popular katakan.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list