Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
12Next
Return to list New
2747
View
29
Reply

"Lebaran Pun Tak Ada Foto Famili" - Netizen Membawang LCB Tak Kongsi Foto Suami

[Copy link]

Author: CARI-MAL       Show all posts   Read mode

Author
Post time 28-5-2020 09:31 AM | Show all posts |Read mode
Sekeping gambar raya dimuat naik menerusi Instagram aktres popular Indonesia, Laudya Cynthia Bella mengundang pertanyaan peminat.


Menerusi gambar itu, kelihatan LCB bergambar bersendirian dengan memperagakan aksesori dari jenama popular antarabangsa, Coach.




Kredit foto: IG LCB




Di mana suaminya, Engku Emran? Itu persoalan sering dilontarkan warganet di ruang komen.


Malah, tidak kurang juga membuat sepkulasi bahawa LCB dan Engku Emran sudah bercerai.




Kredit foto: IG LCB




Seolah-olah tidak mahu diganggu warganet mengenai status hubungannya dengan LCB, Engku Emran kini mengunci akaun Instagramnya. - CARI
Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 28-5-2020 09:39 AM From the mobile phone | Show all posts
Cari MAL nampaknya tak abis darjah 6 kerana tak reti menepek berita tentang LCB di board retis internesyenel. Suaminya juga bukan retis.

Btw,

Camna la awek ni boleh terpikat dengan EE dulu. Nikoh muda pula itu. Padahal punya la hot meletop di tanah kelahiran.
Reply

Use magic Report

Post time 28-5-2020 10:45 AM From the mobile phone | Show all posts
dua_chzy replied at 28-5-2020 09:39 AM
Cari MAL nampaknya tak abis darjah 6 kerana tak reti menepek berita tentang LCB di board retis inter ...

Cinta itu buta kaka..

Nk nyanyi jap..
Jika benar cinta itu butaaa
Butakah matakuuu...
Reply

Use magic Report

Post time 28-5-2020 11:10 AM | Show all posts
Dia ni LCB..
Sorg lagi BCL..
Suka nauu nama pendek2 ni ye
Reply

Use magic Report

Post time 28-5-2020 11:12 AM From the mobile phone | Show all posts
dua_chzy replied at 28-5-2020 09:39 AM
Cari MAL nampaknya tak abis darjah 6 kerana tak reti menepek berita tentang LCB di board retis inter ...

hahahahah..sister...i like ur statement in wartawan cari...kekekekekejek
Reply

Use magic Report

Post time 28-5-2020 11:48 AM From the mobile phone | Show all posts
ala..kn skrg covid.flight pun tkde nk pi jakarta.bole je bg alasan tu
Reply

Use magic Report

Post time 28-5-2020 12:17 PM | Show all posts
kalau LCB bagi tahu terus kan senang. Takde lah netizen susah2 nak speku
Reply

Use magic Report

Post time 28-5-2020 12:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Ennnnntahlaaa...... tp kakak iols dlu cakap EE tu ganteng bangett... tu dlu la jaman2 heols bru lepas bertumbuk dgan hans isaac....
Reply

Use magic Report

Post time 28-5-2020 12:46 PM | Show all posts
x tgk gmbr ingatkan LCB tu sedara LCW
Reply

Use magic Report

Post time 28-5-2020 01:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Suka hati dia la nak letak ke tak gambar suami nya. Kalau letak pun netizen membawang benda lain pulak. Tak letak pun jadi bahan jugak.
Reply

Use magic Report

Post time 28-5-2020 01:32 PM From the mobile phone | Show all posts
jerukkedondong: Cinta itu buta kaka..Nk nyanyi jap..Jika benar cinta itu butaaaButakah matakuuu...


hahahaaa i ols terhibur {:hooray
Reply

Use magic Report

Post time 28-5-2020 04:56 PM | Show all posts
Asdira replied at 28-5-2020 11:10 AM
Dia ni LCB..
Sorg lagi BCL..
Suka nauu nama pendek2 ni ye

Kan.. aku mcm konfius jap
Reply

Use magic Report

Post time 28-5-2020 05:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Nape ek... EE tu problem ke?
Reply

Use magic Report

Post time 28-5-2020 07:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Haah dulu ade kawan iolls kerje dengan EE pun di katenye hensem alim.. dulu stesyen tv mane tah dia kerje..
Reply

Use magic Report

Post time 29-5-2020 01:27 AM From the mobile phone | Show all posts
Bkn ke LCB ni ada kat Indon sana? Mcm mana nak ada pic raya sama2 kan.
Reply

Use magic Report

Post time 29-5-2020 01:32 AM From the mobile phone | Show all posts
dua_chzy replied at 28-5-2020 01:39 AM
Cari MAL nampaknya tak abis darjah 6 kerana tak reti menepek berita tentang LCB di board retis inter ...

Bff LCB a.k.a Nora Danish yg rekomen EE.. hehehee.. maybe tu sangkut terus
Reply

Use magic Report

Post time 29-5-2020 02:02 AM From the mobile phone | Show all posts
CurangLagi replied at 29-5-2020 01:32 AM
Bff LCB a.k.a Nora Danish yg rekomen EE.. hehehee.. maybe tu sangkut terus

Aiol antara yang jahat cerca percintaan meka dulu. Sebab bagi ai, LCB boleh dapat suami yang berlipat kali ganda lagik baik. Dia tak jeles ka tengok seniors macam Dian Sastro, Nia Ramadhani tu, stabil ja hidop bila berjaya tangkap jerung besar? Kesian LCB. Nampak sheol ikhlas sangat terima EE. Tapi jika betol gusip EE churang (seperti yang dihint2 LCB dalam IG post sheol), memang layak ditapak-kakikan sajork jantan elmo tuh!
Reply

Use magic Report

Post time 29-5-2020 02:04 AM From the mobile phone | Show all posts
msdummy.2018 replied at 28-5-2020 11:12 AM
hahahahah..sister...i like ur statement in wartawan cari...kekekekekejek

Seb baik board ni pantas dipindahkan di sini pagi semalam. Wartawan Cari memang gila trafik ngok2 blaka terutama yang rajin tepek berita level ntah hapa2 ceduk insta kat board gusip.
Reply

Use magic Report

Post time 29-5-2020 11:50 AM From the mobile phone | Show all posts
Ya ampooon. Bole tahan gak bawang2 indon ni. Gmba sorg pn jadik issue.
Btw, kalo btl EE curang, mmg kesian la kat LCB nih. Balik indo je la, sambung menyitron.
Reply

Use magic Report

Post time 29-5-2020 01:30 PM From the mobile phone | Show all posts
dua_chzy replied at 29-5-2020 02:02 AM
Aiol antara yang jahat cerca percintaan meka dulu. Sebab bagi ai, LCB boleh dapat suami yang berli ...

Aik ee x stabil ke uols? Lol
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list