Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
7169
View
126
Reply

"Banyak Dosa Ni Sampai Kaki Dia Cium" - Sweetnya Aril Pilus Dan Isteri Bermaafan

[Copy link]

Author: Lilrose       Show all posts   Read mode

Author
Post time 28-5-2020 07:46 AM | Show all posts |Read mode
Kredit foto: IG




Sweet pula melihat sesi bermaafan antara penyanyi dan pengacara, Aril Pilus dan isterinya.


Mana tidaknya, sampai kaki Aril diciumnya! Gelagat Puteri Erma Edlinda yang dimuat naik Aril di IGTVnya itu secara tidak langsung mencuri tumpuan warganet.




Kredit foto: IG



"Raya ke-3 baru minta maaf? Banyak dosa ni sampai kaki pun dia cium. Takpelah lambat pun, janji minta maaf dan dimaafkan," tulis Aril di ruang kapsyen.




  



Berikutan itu, ramai juga memuji kecomelan dan kelucuan pasangan ini di ruang komen. Yang sampai keras perut menahan tawa pun ada!




Kredit foto: IG




Aril dan Puteri mendirikan rumah tangga pada Disember 2013 dan dikurniakan anak lelaki, Tun Adriel Mikael pada 24 November 2015. - CARI

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 28-5-2020 09:37 AM From the mobile phone | Show all posts
Seriously? .........lepas tu post kat umum. ...wth. ...
Reply

Use magic Report

Post time 28-5-2020 09:40 AM From the mobile phone | Show all posts
Yauolohh takotnya tengok makeup bini dia
Reply

Use magic Report

Post time 28-5-2020 09:42 AM | Show all posts
Pe mende ni pun bukak thread?
Adui la multinick Sepul.
Reply

Use magic Report

Post time 28-5-2020 09:43 AM From the mobile phone | Show all posts
Seblom ambik gamba huntok tepek IG, sempat kau lekat bulu mata pelesu plus gigih mekap? Tolong la pompuan. Propahnya. Moga betul2 ditapak kakikan Aril suatu hari nanti.
Reply

Use magic Report

Post time 28-5-2020 09:44 AM From the mobile phone | Show all posts
Ya Tuhan, bukan takat gambar, ada video lagik rupanya, mashaalllaahhh!!!
Reply

Use magic Report

Post time 28-5-2020 10:07 AM From the mobile phone | Show all posts
Bodoh pya laki
Ni pun nak upload ke
Reply

Use magic Report

Post time 28-5-2020 10:15 AM From the mobile phone | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 28-5-2020 10:19 AM From the mobile phone | Show all posts
Propa
Reply

Use magic Report

Post time 28-5-2020 10:24 AM From the mobile phone | Show all posts
Adui teringat eja dulu berlkon nk mati pon bulu mata bertingkat
Reply

Use magic Report

Post time 28-5-2020 10:30 AM | Show all posts
adoiii cam ner org leh kata sweet... aku rasa cam dia merendahkan bini dia lak... actually nmpk kurang ajar disitu... cam x hormat bini... huhu... cium tapak kaki lak tu...
Reply

Use magic Report

Post time 28-5-2020 10:45 AM From the mobile phone | Show all posts
Bodoh punya jantan merendahkan isteri sampai mcm tu
Reply

Use magic Report

Post time 28-5-2020 10:51 AM From the mobile phone | Show all posts
Laki bini tu ok je korang plk yg panas ade je lah yg xkena kat mata makcik2 kepam forum nih
Reply

Use magic Report

Post time 28-5-2020 11:04 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by kelapaparut at 28-5-2020 11:07 AM

mmg trend skrg sembahyang mekap ala indon ke, dgn bulu mate pelesu segale..
anyway kalu sanggup cium tpk kaki suami yg dah pijak lantai kotor2 ni, mesti biase buat sex kinky oral ke dgn somi sbb tu xkisah buat bende kotor2
Reply

Use magic Report

Post time 28-5-2020 11:05 AM From the mobile phone | Show all posts
Bini dia fetish bau kaki kepam keee
Reply

Use magic Report

Post time 28-5-2020 11:07 AM From the mobile phone | Show all posts
Fetish ke haper?
Gigih naw pakai make up ala2 light tapi tang mata tu siap bulu mata pelesu.
Reply

Use magic Report

Post time 28-5-2020 11:08 AM From the mobile phone | Show all posts
irvene replied at 28-5-2020 09:40 AM
Yauolohh takotnya tengok makeup bini dia

Wei aku baru nak puji cantek cut crease
Reply

Use magic Report

Post time 28-5-2020 11:28 AM | Show all posts
ioll suka tgk Mr Mrs Camara, pmpn yg kahwin dgn negro tu, bila dia minta maaf dkt laki dia, laki dia appreciate sgt siap puji2 bini lagi, laki dia pon buat kerja rumah sama2

ini merajakan jantan sangat, rasa entitle sbb diri tu suami
Reply

Use magic Report

Post time 28-5-2020 11:38 AM | Show all posts
kelapaparut replied at 28-5-2020 11:04 AM
mmg trend skrg sembahyang mekap ala indon ke, dgn bulu mate pelesu segale..
anyway kalu sanggup ciu ...

Citer melayu bnyk pakai benda tu..nak nangis pun susah..
Reply

Use magic Report

Post time 28-5-2020 11:39 AM | Show all posts
Kiranya Siti Sarah lg ok kan..takat cium ketiak Shuib jer..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list