Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
12Next
Return to list New
1786
View
30
Reply

[Dunia] Aligator dipercayai milik Hitler mati pada usia 84 tahun

[Copy link]

Author: Boomibulat    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
Post time 25-5-2020 11:31 PM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Aligator era Perang Dunia Kedua mati
Screenshot_2020-05-25-23-28-56-1.png
MOSCOW - Aligator yang terselamat dalam kejadian pengeboman di Zoo Berlin ketika Perang Dunia Kedua pada November 1943 yang turut membunuh kawanannya dilaporkan mati pada usia 84 tahun.

Spesies aligator Mississippi digelar Saturn itu dilahirkan di Amerika Syarikat pada 1936 sebelum dipindahkan ke Zoo Berlin dan kali terakhir ditempatkan di Zoo Moscow.

Pada 1946, ia ditemui tentera British dan diserahkan kepada pihak berkuasa Soviet serta terdapat khabar angin aligator era perang itu pernah menjadi sebahagian daripada koleksi peribadi pemimpin Nazi, Adolf Hitler. - Agensi

Rate

2

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Author
 Author| Post time 25-5-2020 11:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Boomibulat at 25-5-2020 11:34 PM

Dah tua sgt..

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 25-5-2020 11:35 PM From the mobile phone | Show all posts
RIP. Semoga tenang di sana.
Reply

Use magic Report

Post time 25-5-2020 11:39 PM | Show all posts
betul ke teori saintis genetic german bernama erecnier disfunchzeung kata lelaki berevolusi daripada buaya..lalu dipanggil buaya darat?

prfffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffght
Reply

Use magic Report

Post time 25-5-2020 11:44 PM | Show all posts
Panjang umur dia ni
Klu dia manusia, rasa mcm2 bnda boleh dia cerita
Reply

Use magic Report

Post time 26-5-2020 12:00 AM From the mobile phone | Show all posts
Bukan ka.. Aligator/buaya ni penuaan/usia tak memberikan kesan kepada depa..
Reply

Use magic Report

Post time 26-5-2020 12:15 AM | Show all posts
Panjang umur alligator tu, mesti banyak rahsia hitler yang dia tahu tapi tak mampu untuk mengungkapkan kata-kata
Reply

Use magic Report

Post time 26-5-2020 12:58 AM | Show all posts

Muka mata dahi haligator tu adalah sikit sikit rupa Hitler. Jadi sah lah Hitler punya!
Reply

Use magic Report

Post time 26-5-2020 01:40 AM | Show all posts
Mungkin pernah diberi makan daging 'special'
Reply

Use magic Report

Post time 26-5-2020 01:44 AM From the mobile phone | Show all posts
Saturn
Igtkn sutun td

Reply

Use magic Report

Post time 26-5-2020 01:56 AM | Show all posts
panjang umur nya ,kene jaga elok2  pl tu...
Reply

Use magic Report

Post time 26-5-2020 06:34 AM From the mobile phone | Show all posts
Arwah baik orangnya.
Pernah berkhidmat sebagai spy di perang dunia kedua.
Reply

Use magic Report

Post time 26-5-2020 07:25 AM From the mobile phone | Show all posts
Cable replied at 25-5-2020 11:39 PM
betul ke teori saintis genetic german bernama erecnier disfunchzeung kata lelaki berevolusi daripada ...

Erectile Dysfunction? Hebat nama orang Jerman tu. Kata kat beliau tak guna jadi boya darat kalau ada ED. Kena ludah dengan girls nanti
Reply

Use magic Report

Post time 26-5-2020 07:27 AM From the mobile phone | Show all posts
Supersirap replied at 26-5-2020 12:15 AM
Panjang umur alligator tu, mesti banyak rahsia hitler yang dia tahu tapi tak mampu untuk mengungkapk ...

Salah satu rahsia Hitler......... penis dia bersaiz micro...... dipanggil micropenis. Tak caya....... sila gugel
Reply

Use magic Report

Post time 26-5-2020 08:07 AM | Show all posts
buaya ini mungkin sedih klu tau hitler mati di indon..
Reply

Use magic Report

Post time 26-5-2020 08:54 AM From the mobile phone | Show all posts
zoo berlin????pernah pegi zoo ni tapi tak nmpak la plak buaya ni...zoo ni boleh tgk dari mall yg bersebelahan dia
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 26-5-2020 09:25 AM From the mobile phone | Show all posts
FOTHER-MUCKER replied at 26-5-2020 12:58 AM
Muka mata dahi haligator tu adalah sikit sikit rupa Hitler. Jadi sah lah Hitler punya!

Dlm video tu ckp bkn Hitler punya pulak..
Reply

Use magic Report

Post time 26-5-2020 09:29 AM From the mobile phone | Show all posts
kalo si changa masih ada,pasti dia tulis mcm ni:
arwah baik orangnya
masa hidupnya dia rajin shalat serta hormat org tua
Reply

Use magic Report

Post time 26-5-2020 01:45 PM | Show all posts
batu kikir replied at 25-5-2020 11:27 PM
Salah satu rahsia Hitler......... penis dia bersaiz micro...... dipanggil micropenis. Tak caya.... ...

Baharu tahu, mungkin disebabkan beberapa anggota badan yang tidak normal membuatkan individu-individu ini mempunyai kelebihan yang boleh mempengaruhi masyarakat, just my 2 cents je
Reply

Use magic Report

Post time 26-5-2020 01:54 PM | Show all posts
Aligator pun kena gossip dikaitkan dengan Hitler apa pun RIP buatnya
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list