Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
1234Next
Return to list New
2665
View
74
Reply


Nak Cantik Tapi Jumpa Doktor Tiruan, Dapatlah 'Tek' Senget! Tu Pun Tak Serik?

[Copy link]

Author: Cari-Azza       Show all posts   Read mode

Author
Post time 23-5-2020 08:07 AM | Show all posts |Read mode






Walaupun raya tidak semeriah tahun-tahun sebelumnya, segelintir wanita sanggup berhabisan wang ringgit untuk meraikan Syawal.


Selain kelengkapan rumah dan juadah Aidilfitri, kecantikan paras rupa tetap diutamakan. Lebih dasyat, ada yang sanggup merubah wajah semata-mata untuk tampil cantik.



Yang menjadi masalahnya, mereka mahu jelita tetapi berjumpa dengan 'pakar' yang salah.


Tak takut kesan jangka masa panjang ke?







Kredit foto: Twitter




Menurut Fiy, rawatan seperti ini banyak diiklankan di media sosial terutamanya Instagram membuatkan segelintir wanita mahu mencubanya untuk cantik.



Nampaknya, krim kecantikan tidak lagi mencukupi kerana ada yang rela ditusuk jarum dan benang di wajah. Malah, ada juga pembedahan bagi membesarkan payudara!





Kredit foto: Twitter




Walaupun ianya kelihatan agak pelik, namun dengan tanpa segan silunya golongan ini memaparkan 'keindahan' payudara yang telah diubahsuai. Bagi mereka, bentuk bulat dan tegang itu cantik.





Kredit foto : Twitter




Bagi warganet, wanita yang sanggup membuat pembedahan ini hanya memikirkan keseronokan sekarang, tetapi tidak memikirkan mengenai kesannya di masa hadapan.



Aduhai, sayangnya merisikokan diri sendiri dengan pelbagai penyakit serta menyekat kebebasan seperti orang normal.







Kredit foto : Twitter



Kredit foto : Twitter




Mengapa ada wanita yang sanggup melakukan perkara sebegini? Adakah kerana mahu sentiasa dipandang cantik oleh lelaki atau memang sengaja mencari nahas? - CARI




Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 23-5-2020 08:17 AM From the mobile phone | Show all posts
Serious rupa kopek cm pelik...

Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2020 08:28 AM | Show all posts
liyamariska replied at 23-5-2020 08:17 AM
Serious rupa kopek cm pelik...

masa beromen pun laki dia isap kopek rasa filler , ngeri. besar2 naik kapal terbang meletup tetek sbb air pressure walaupun dalam kapal terbang dah depressure tapi risiko tetap ada bagi kopek dan hantu kopek kredit sis vokuru
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2020 09:05 AM | Show all posts
sis vokuru cakap tetek kopek filler ni kena buat alignment ada masalah balancing berat  bearing nipple.
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2020 09:07 AM From the mobile phone | Show all posts
Walau pun teteknya palsu  ...tengok body dlm gambar tu lawa lagi body orang yg rajin jogging dan exercise . ..walau dah umur 40an.....

Semua nak mudah cucuk sana sini ...last2 nampak pelik dan mengerikan
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2020 09:09 AM | Show all posts
macam gambar di photoshop secara bebal jer
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2020 09:32 AM From the mobile phone | Show all posts
Rugi je buat mcm2 tp tetap nampak x sempurna. Senget la ape la. Original pun kalau senget tetap masih cantik.
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2020 09:46 AM | Show all posts
kecantikan melalui penyiksaan.... ini seksa bodoh... alang2 cari laa doktor bertauliah
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2020 09:58 AM From the mobile phone | Show all posts
liyamariska replied at 23-5-2020 08:17 AM
Serious rupa kopek cm pelik...

Tu kopek pondan I can tell
Bodyfat dia lain dari pompuan
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2020 10:03 AM From the mobile phone | Show all posts
Kim kardashian masa amik video dengan adik dia tak boleh pegang fon lama2 lengan dia kebas. Maybe kopek buat besar sgt tekanan kat blood vessels
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2020 10:05 AM From the mobile phone | Show all posts
Ada kn jual cream bg nipples pinky2 gitewww.   
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2020 10:11 AM From the mobile phone | Show all posts
Mana eh @Victorioussss ??? Dia suka kalau benang macam ni....
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2020 11:02 AM From the mobile phone | Show all posts
Ukasa dgn fara mendosa buat tetek filler camnilah kan? Sbb teteknya tetibe membesar dlm masa singkat.
Tapi otaknya makin mengecil dri otak burung unta...
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2020 11:23 AM | Show all posts
pakai je lah krim penegang kopek by Liz a.k.a sis Haliza Misbun...tak taulah sheols ada jual lagi ke tak kekdohnye
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2020 11:34 AM | Show all posts
payudara tak normal kalau macam tu.mana ada cantik.tak payah lah nak buat pembedahan macam tu.tak lawa pun.biar kecil asal natural
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2020 11:39 AM From the mobile phone | Show all posts
Seramnya tengok gambar cocok2 muke tu.. errrr...
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2020 11:56 AM From the mobile phone | Show all posts
Sebbaek iols jenis yg takut jarum. Pergi jumpa dentist pun iols takut.
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2020 12:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Auwww yang suntik hidung tu nampak sakitnya
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2020 12:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Part donut salah adunan tu tak boleh blah hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2020 12:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Boh filler tapi tak buat alignment.. tek juling kot.. balancing pun nampak gaya tak berapa betul
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list