Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
9407
View
113
Reply

Dimaki Sebab Kutuk Rumah Diva AA Kecil, Tapi Orang Lain Kena Tempias

[Copy link]

Author: CARI-MAL       Show all posts   Read mode

Author
Post time 20-5-2020 03:16 PM | Show all posts |Read mode
Kredit foto: Twitter




Aidilfitri kian menjelang, makin ramai pula yang dimaki pengacara kontroversi Azwan Ali atau Diva AA.


Terbaru, Diva AA memuat naik paparan skrin seorang pengguna yang mengulang kicau (retweet) ciapan seorang lagi pengguna berhubung majlis perkahwinan bajet.




Kredit foto: Twitter




Tidak tahu apa yang membuatkan Diva AA marah sangat sampai memaki dan mendakwa pengguna akaun @madnidje hidup merempat dan kini sudah dihalau.


Malah, dia juga dilihat menerjah ruangan komen ciapan @datininaz itu untuk menghamburkan makian serta seolah-olah berbangga apabila berjaya memalukan @madnidje.




Kredit foto: Twitter




Tak pasal-pasal orang lain (@datininaz) pula kena tempias amukan Diva AA.









Kredit foto: Twitter



Menerusi komen balas, dipercayai Diva AA berang apabila rumah barunya diperkecilkan @madnidje.











Kredit foto: Twitter




Mungkin Diva AA mengambil kesempatan meluahkan segala rasa marah dan tidak puas hari sebelum menyahaktifkan akaun media sosialnya itu tidak lama lagi. - CARI

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 20-5-2020 03:25 PM | Show all posts
nak tengok babi menyalak.. hah tu la diva AA. hahahanjirrr
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2020 03:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Iols lg suka rumah kecik tapi selesa n hari2 makan sedap. Drpd rumah besar tp makan bercatu y boder y boder
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2020 03:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Orix: Iols lg suka rumah kecik tapi selesa n hari2 makan sedap. Drpd rumah besar tp makan bercatu y boder y boder


Rumah kecik nk kemas pon senang.. iols suka mengemas rumah sendiri.. Tp kalau rumah besar mng pengsan nk kemas sorang2.
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2020 03:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Okla rmh kecik kan dia duk sorang jer
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2020 04:15 PM | Show all posts
RatuDunia94 replied at 20-5-2020 03:44 PM
Rumah kecik nk kemas pon senang.. iols suka mengemas rumah sendiri.. Tp kalau rumah besar mng pe ...

yg ni mmg betul.. dr hall nk ke dapur aku cuma 7-8 langkah je.. hihihi.. senang nk nmpk mknn apa ada.. hahha
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2020 04:17 PM | Show all posts
RatuDunia94 replied at 20-5-2020 03:44 PM
Rumah kecik nk kemas pon senang.. iols suka mengemas rumah sendiri.. Tp kalau rumah besar mng pe ...

betul sangat sis...iols prefer rumah kecik comel je sebab tak renyah nak kemas..dahla habuk tetiap minggu ada je rengsa sangat
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2020 04:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Kalau dah diva, mmg kena over ye
Marah memaki beria
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2020 04:37 PM | Show all posts
comel nye kucing dia..
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2020 04:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Ok je kecik pun dok sorang dengan kucing
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2020 04:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Iols dah tertinggal train. What's happened dgn rumah lama dia? Hallway tu kecik diletakkan pula console table lagi lah sempit.
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2020 04:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Rumah kecik la best......
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2020 04:57 PM From the mobile phone | Show all posts
epal21 replied at 20-5-2020 04:43 PM
Iols dah tertinggal train. What's happened dgn rumah lama dia? Hallway tu kecik diletakkan pula cons ...

Patut letak dua biji sofa
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2020 05:24 PM | Show all posts
Kucing baka ape tu yer..ingt nak beli sekor dpt duit BPN nanti..tenang je tgk kecomelan beliau..
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2020 05:26 PM From the mobile phone | Show all posts
KIM.K replied at 20-5-2020 04:57 PM
Patut letak dua biji sofa

Hahhahahaha ni blh terus tdo kat situ.....
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2020 05:29 PM From the mobile phone | Show all posts
KIM.K replied at 20-5-2020 08:57 AM
Patut letak dua biji sofa

Letak dua biji sofa,macam mana diva aa yg montok gebu tu nak lalu,uols? Nanti diva aa mencemar duli memaki hamun kita kat cari ni pulak.
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2020 05:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Iols baru tengok video interview ni. Kes yg dia hina hospital putrajaya. His lawyer macam tak rela aje di samping diva aa. Tapi iols kesian pulak tengok diva aa.
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2020 05:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by umbut at 20-5-2020 05:49 PM

Rumah kecil senang kemas, brg put basic jgn byk2 serabut...
Dengan habuk yg lepas lap ada lagi... eeeeee..
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2020 05:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Abang Azwan sabar ye.. rumah kecik pun ok sbb Abg Azwan tinggal sorg dgn anak2 bulus.. nk kemas pun senang..
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2020 06:04 PM From the mobile phone | Show all posts
mende la diva kertu ni menyalak cam anj*ng dah
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list