Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
11317
View
260
Reply

"Kenapa Buat Saya Macam Ni?" - 30 Minit 'Hilang', Isa Khan Ingat Risteena Diculik

[Copy link]

Author: CARI-MAL       Show all posts   Read mode

Author
Post time 20-5-2020 01:33 PM | Show all posts |Read mode
Gara-gara 'hilang' 30 minit, Isa Khan menyangkakan tunangnya, Risteena Munim telah diculik. Parah juga 'penyakit panik' Isa ni!


Perkara itu dikongsikan aktres berusia 31 tahun itu di Instagramnya.




Kredit foto: IG Risteena



"Semalam saya hilang sekejap setengah jam, tunang saya fikir saya kena culik, ragut atau sesuatu yang buruk telah berlaku," tulisnya bersama video paparan skrin perbualan WhatsApp menunjukkan Isa yang begitu cemas dengan keadaannya.

Menurut Risteena, ketika itu dia baru pulang dari rumah aktor berkenaan dan kebiasaannya sepanjang perjalanan mereka akan bersembang menerusi telefon.


Kredit foto: IG Risteena




"Tapi, semalam kebetulan kereta polis banyak, and tak sempat nak ambik phone dalam beg pun untuk tengok.

"Tak sangka hilang setengah jam pun tunang saya dah risau macam tu," katanya.


Risteena juga menyatakan rasa terharu dengan kasih sayang yang ditunjukkan heronya itu.

"Saya rasa selamat sejak awak jaga saya. Tak boleh bayangkan kalau awak tak ada," luahnya.




  



Sesiapa yang ada niat jahat nak apa-apakan Risteena tu, lupakan sajalah. Nanti kena berdepan tunang dia yang garang pula. Berani ke? - CARI

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 20-5-2020 01:36 PM | Show all posts
kesampahan melampau
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2020 01:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Dulu iols rembes jua dgan isa khan ms dia berlakon makcun dlu. Skrg turn off betul
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2020 01:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Untung laa awk dek {:nose
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2020 01:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Muntah! Da mcm bbnu
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2020 01:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Nmpk mcm desperate nak "cerita" dekat org
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2020 01:47 PM | Show all posts
untung la ada tunang mcm gini...harap2 sampai ke akhir hayat bahagianya....
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2020 01:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Kalau breakup ni taktau nak cakap apa
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2020 01:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Cerita gini memang boleh masuk porum
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2020 01:50 PM From the mobile phone | Show all posts
apooo ni kau kunjung mengunjung masa pkpb?! halu polis sila saman retis sendu nih
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2020 01:50 PM | Show all posts
kenapa guna whatsapp voice call takde kredit ke
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2020 01:50 PM | Show all posts
ini namanya mental illness
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2020 01:51 PM | Show all posts
gelinye aku jantan over cmni...
ni kalu putus ntah2 cpt je dpt pengganti
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2020 01:51 PM From the mobile phone | Show all posts
bilalah dua ekor ni nak meninggal
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2020 01:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Benda tu sweet tapi bila dah sebar kat socmed nampak bodoh disitu kalah budak wicet, budak rempit becinta semua nak post kt socmed tapi rupanya tak bahagia pun hurmm
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2020 01:53 PM | Show all posts
wasted my 5 min
mcm drama fefeling korea ke korang berdua ni, get a room la woooiiii
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2020 01:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Tak abis2 cite pasal jantan.
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2020 01:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Gila obsesif. Ada harapan jadik ganas kalau tak dapat hapa dia nak. Ko cerita aje la yang sawit2 Ristin. Yang tak sawit sapa nak cerita kan.
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2020 01:57 PM | Show all posts
So ceritanya yg perempuan gigih la berkunjung ke rumah jantan sampai pukul 12 malam baru reti nak balik.
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2020 01:58 PM | Show all posts
klu iolllss , iollss takut org gini... cam org ada sakit mental.... huhu... dah kawen apa citer agaknyer?? silap2 x leh kuar umah
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list