Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
7153
View
159
Reply

[Tempatan] 3 kali penghantar makanan wanita ditendang lelaki tunjuk isyarat lucah

[Copy link]

Author: YgBenar    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
Post time 20-5-2020 12:52 AM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Edited by YgBenar at 20-5-2020 01:02 AM

SERDANG – Insiden seorang lelaki bertindak menendang seorang wanita yang juga penghantar makanan di Bandar Puteri Puchong, semalam dipercayai berpunca daripada perselisihan faham.

Dalam video berdurasi 58 saat yang tular di Facebook, menunjukkan seorang wanita terjatuh akibat ditendang seorang lelaki.

Selain video tersebut, satu lagi video turut tular adalah tindakan seorang lelaki yang didakwa menendang wanita berkenaan.

Susulan kejadian itu, beberapa penghantar makanan dilihat berkumpul di hadapan premis terbabit menunjukkan protes.

Menurut sumber, dalam kejadian jam 4.10 petang, lelaki terbabit dipercayai tidak berpuas hati kerana wanita yang menunggang motosikal telah memotong ketika dia ingin membuat pusingan U.

“Akibat kejadian itu, lelaki terbabit menunjukkan isyarat lucah sebelum bertindak menolak mangsa. Mangsa turut ditendang sebanyak tiga kali di bahagian pinggang menyebabkan dia terjatuh. Pengawal keselamatan telah meleraikan insiden itu," katanya.

Menurutnya, susulan kejadian itu, mangsa membuat laporan polis di Balai Polis Puchong untuk tindakan lanjut.

“Kedua-dua individu berkenaan telah dirakam keterangan dan wanita berkenaan bersetuju untuk menyelesaikan kes tersebut secara baik serta menarik balik laporan polis yang dibuat,” katanya.

https://www.google.com/amp/s/www.sinarharian.com.my/ampArticle/84277

Screenshot_2020-05-20-00-46-20-51.png
IMG_20200520_004953.jpg
Screenshot_2020-05-20-01-01-06-59.png

Rate

2

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 20-5-2020 01:20 AM From the mobile phone | Show all posts
Muka pon berlagak sepet nih.....ko nk tendang pompuan ko pg tendang bini ko sana lah setan..
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2020 01:21 AM From the mobile phone | Show all posts
Jantan tak guna pukul perempuan!
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2020 01:21 AM | Show all posts
Bodohnya pompuan ni , sarjan tu cakap macam tu je ko terus tarik report , sarjan tu ntah ntah jenis selalu makan duit  lendir cina , itu pasal bekap cina sangat ....

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2020 01:24 AM | Show all posts
kalau tak dapat buka kes,
sekurang-kurang biarlah skuad bawang cyberbully apek bangsat ni..

Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2020 01:25 AM From the mobile phone | Show all posts
Gincubiru replied at 20-5-2020 01:21 AM
Bodohnya pompuan ni , sarjan tu cakap macam tu je ko terus tarik report , sarjan tu ntah ntah jenis  ...

Sepatutnya report dan kes ni disiasat dulu
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2020 01:31 AM From the mobile phone | Show all posts
Aq da ckp benci dgn sepet wuhan,woiiii sepet jinjang ko jgn bg aq benci kt 7keturunan sepet kt malaysia ni lah!!!!!!apa hak ko pukul pompuan?????siallll....
Yg sarjan pun satu pandai2 advice suh tarikh kes..bdk2 rider lain xyah takut la setakat kena angkut balai cmtu...berani krn benar what...
Aq xpuas hati la...grrrrrr

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2020 01:33 AM From the mobile phone | Show all posts
Cina tu ingat dia lepas ke... Ada la pembalasan dia tu.. paling kurang lunyai kena buat lauk...
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2020 01:34 AM From the mobile phone | Show all posts
Gincubiru replied at 20-5-2020 01:21 AM
Bodohnya pompuan ni , sarjan tu cakap macam tu je ko terus tarik report , sarjan tu ntah ntah jenis  ...

Bodoh alang...more to kesian kt rider wanita ni...myb dia xtaw sgt kot hal undang2 bagai ni...u know rite klu polis saiko mcmana...ur last word is exactly correction yummy lailer.....(kg people fan here ..hehehe)
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2020 01:57 AM | Show all posts
AmandaRollins replied at 20-5-2020 01:34 AM
Bodoh alang...more to kesian kt rider wanita ni...myb dia xtaw sgt kot hal undang2 bagai ni...u kn ...

First experience dgn polis ni, masa i eksiden sorang2. Takde langgar sape pun, cuma kete berpusing and terlanggar bahu jalan. Polis tu ckp nak saman I sbb memandu secara cuai. I mcm pertikaikan jugak la, kenapa cuai pulak? i bawak slow, x smpi 50 km/j. Jalan agak licin, n i terbabas. Polis tu argue balik, kalau awak xnak terima, ok...kita buat forensic test kat kete awak. Toreh tayar kete nak cek tayar, nak buat itu ini. I pun dah malas la. Saman je lah pakcik. Rupanya lepas tu baru i tau eh even eksiden sorang2 pun kena saman gak. Lul.
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2020 02:02 AM | Show all posts
KIM.K replied at 20-5-2020 01:25 AM
Sepatutnya report dan kes ni disiasat dulu

Yelah , I suspek sarjan tu mungkin jenis yg selalu makin duit lendir rasuah cina , Mestilah dia nak bekap orang yg suap mulut dia ...  Kalau aku jadi rider tu , aku report je nama sarjan tu ... Mungkin bawah kerajaan baru ni polis tak boleh nak harap sangat makan lendir cina ... Area Puchong kan ?? Memang area cina jinjang situ ...Rumah urut /judi pun banyak ...

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2020 02:09 AM | Show all posts
AmandaRollins replied at 20-5-2020 01:34 AM
Bodoh alang...more to kesian kt rider wanita ni...myb dia xtaw sgt kot hal undang2 bagai ni...u kn ...

Polis ni lagi ramai yg tak semengah daripada yg semengah ... Tapi semenjak PKP ni depa one of the frontliners , tu yg nama jadi wangi sikit tu ..
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2020 02:10 AM From the mobile phone | Show all posts
putriTS replied at 20-5-2020 01:57 AM
First experience dgn polis ni, masa i eksiden sorang2. Takde langgar sape pun, cuma kete berpusing ...

Kalau eksiden sorg2 sebab jalan yg tak betul berlubang lekuk sana sini boleh tak driver saman polis ke jkr ke jpj ke acane ? Mcm x adil jah
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2020 02:15 AM From the mobile phone | Show all posts
Aku harap ada peguam tolong perempuan ni.. Cina biadap ni kena ajar.. Ingat minta maaf boleh selesaikan perbuatan bangsat dia buat meh?

Dasar pondan lorong.. Berani dgn perempuan..cina hamjad ni entah2 kat rumah dok pukul bini
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2020 02:46 AM From the mobile phone | Show all posts
Tgk muka pun mcm sial sepet ni. aku mmg myampah set2 sepet pragai mcm haram jadah ni
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2020 03:11 AM | Show all posts
harap2 dia dpt balasan yg setimpal.
polis ni pun mcm fishy sgt
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2020 03:19 AM | Show all posts
lahanat punya apek
ni satu lg jantan pengecut berani buli pompuan
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2020 03:59 AM From the mobile phone | Show all posts
Biadap
Kurang ajar
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2020 04:17 AM From the mobile phone | Show all posts
Abis kes cina cilaker ni tendang perempuan tu polis x ambil tindakan ke...muka mmg muka gangster.  
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2020 04:40 AM | Show all posts
Orix replied at 20-5-2020 02:10 AM
Kalau eksiden sorg2 sebab jalan yg tak betul berlubang lekuk sana sini boleh tak driver saman poli ...

tak sure lah....maybe kita kena buktikan mmg ada masalah jalan kot baru boleh claim gantirugi. Tapi kalau ada objek kat highway and kita terlanggar, boleh claim dari syarikat konsesi. Cuma renyah la sikit and kena betul2 follow up and hati kental. Haha. Sebab dorang ni kalau selagi boleh nak lengahkan, mmg dorang akan cuba.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list