Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
21521
View
212
Reply

RAMAINYA artis hamil 2020. Terbaru Emma Maembong mengandung 4bulan. Baby pasangan mana paling tak sabar?

[Copy link]

Author: lolipopbiru       Show all posts   Read mode

Post time 18-5-2020 07:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Wahhh.. ramai tu... x sabar nk tgk baby Fattzura, Fasha Aidil,  Rizman n Nurida... semoga selamat semuanye.
Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 18-5-2020 07:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Err Dai n wife fake doctor tu x masuk list ke..
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2020 01:57 PM From the mobile phone | Show all posts
bedahmenjuyah replied at 18-5-2020 10:30 AM
Happy for fattzura. BTW siapa yg menggelikan tu

Couple busuk ardell tu. Salu sgt kwn fb post video ig dorg ni kata sweet la. Yikes
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2020 02:05 PM | Show all posts
of course la fattzura....
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2020 08:10 PM | Show all posts
moga dipermudahkan urusan bersalin...sape yg paling awal bersaliN?
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2020 08:29 PM From the mobile phone | Show all posts
mrsLY replied at 19-5-2020 08:10 PM
moga dipermudahkan urusan bersalin...sape yg paling awal bersaliN?

Sari kot. Macam dah sarat aje.
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2020 08:36 PM | Show all posts
Fattah dan Fazura sudah semestinya.

Teringin nk tgk mcm ne Fattah jd ayah
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2020 08:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Tahniah semua

Yang pasangan ardel dgn nazmi tu, ardel tu yg ada kanser tu kan? Ke dah semakin pulih? Iols tak tahu sbb sendu so kosser nak ambik tau
Semoga sihat je babynya

Yang pasangan bola haziq eyra tu motif siap ber airpod? Adakah airpod tu ala2 pompuan pegang handbag branded nak menunjuk2 letak kat depan tiap kali ambik gambo kenduri/ raya atau tak perasan terpakai sebab suka dengar lagu? Gittewwwww boring2 ni asyik bitter je kan...
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2020 10:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Baby tahun ni yg dah confirm comel is baby izaraadib
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2020 11:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Wife tomok tu cantik ya masa dulu, stewardess, bentuk muka dia mcm che ta and hidung dia mancung. Setiap kali pregnant dia jadi kusam dan skrg mcm makcik2. Dia jenis berat naik byk waktu pregnant dan kulit jadi kusam. Dan bentuk cermin mata tu buat dia nampak mcm makcik, tak kena dgn muka dia, spec tu oversize dan separuh muka dia dgn frame hitam tebal mcm tu. ada je artis yg pakai cermin mata, contoh lisa (before buat lasik), elok je lisa.  bentuk cermin mata memainkan peranan utk ubah bentuk muka, kalau salah pilih buat muka nampak tua. Kalau pandai pilih, boleh naik kan seri muka.  Mungkin lepas bersalin yg no3 ni dia boleh turun kan berat badan masa anak dara, confirm cun balik sbb bentuk muka dia kalau kulit dia tak kusam actually baby face, muka yg tak telan usia. Muka keanakan. Mcm bella astilla, seri yanti.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 20-5-2020 04:02 PM From the mobile phone | Show all posts
tambahan + shah iskandar baru umum wife pregnant setelah 4 tahun kawin.
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2020 04:26 PM | Show all posts
tahniah semua

moga dipermudahkan urusan bersalin
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2020 09:23 PM From the mobile phone | Show all posts
tak sabar nk tgk baby fasha-aidil, fazura-fattah..
Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2020 12:40 AM From the mobile phone | Show all posts
Opcozlh fattzura!!! Yg lain lantak dorglh..
Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2020 12:29 PM From the mobile phone | Show all posts
ladybearpink replied at 19-5-2020 11:56 PM
Wife tomok tu cantik ya masa dulu, stewardess, bentuk muka dia mcm che ta and hidung dia mancung. Se ...

Bini tomok  lagi tua dari tomok kan..tak ingat berapa jarak umur diorg..pulak tu suka naw spek ala2 makcik tu..cari la yg kecik2 atau sedang..baru ler nampak ngam dgn muka..
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2020 02:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Tak kisah pon nak tunggu baby retis. Ulik baby sendiri sudah.
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2020 02:36 PM From the mobile phone | Show all posts
MatDeghem replied at 17-5-2020 01:48 PM
Jgn luper member....  Bella Aliff Aziz.....

Hahhaha boleh tertinggal pulak membe sorg ni
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2020 02:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Siapa tahu fazura punya telekung tu brand apa ye?

Untuk tak ot, semoga selamat, sihat belaka semuanya anak yang bakal lahir dan ibu yang mengandungkan...
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2020 04:06 PM | Show all posts

hahahahaha.. lawak k.. ako smpi gugel siapa tu DayahBakar.. hahaha.. utk x OT, congrats semua retis yg preggy..
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2020 04:14 PM | Show all posts
miss_perfect replied at 23-5-2020 02:41 PM
Siapa tahu fazura punya telekung tu brand apa ye?

Untuk tak ot, semoga selamat, sihat belaka semu ...

telekung Prof Muhaya
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list