CARI Malay Forums

 Forgot Pass?
 Register

Facebook Login

Login by Facebook

Forum : Gosip |  Hiburan |  Isu Semasa & Politik |  Peristiwa |  Lawak & Santai |  Sukan |  Informasi |  Kesihatan |  Soal Jawab Agama |  Negeri & Negara
Wanita & Lelaki |  Cinta & Perhubungan |  Belia & Pengetahuan |  Komputer & Internet |  Hobi |  Buku & Penulisan |  Koleksi Gambar
English Channel |  தமிழ் மக்கள் |  Jual/Beli |  Maklum Balas |  CARI Rasmi |  Cari Contest
Author: annehuda

Istana HM ke 11 - WAGS pilihan cari UPDATE Bad jadi coverboy pg 85

   Close [Copy link]

Rank: 12Rank: 12Rank: 12

Post on 15-1-2012 09:23 PM |All posts
ape plak kaka...kene sunatkan dulu. tu yg plg wajib tu
annehuda Post at 15-1-2012 21:09



    ai kena pastikan beliau sunat dgn doktot dan nurse jejanss...
Cukuplah berteman saja, teman tapi mesra...
Reply

Props Report

Rank: 14Rank: 14Rank: 14Rank: 14

Post on 15-1-2012 09:26 PM |All posts
kaya tu yg pentingg...rupe takpela...iols sanggup pejam mata (matilaahhh....terbukti mata duit ...
speckie Post at 15-1-2012 21:19



    tp ye kan..dia ni jenis cina baik ..
dlu ade kt astrosport interview dia .. dia ckp kalo nk jd world champion kena sacrifice byk mende
bangung kena awal .. no clubbing at all ..

sian boon heong.. aritu kan dia training sorg2 .. si koo kk tu mmg slalu wat taik
dh la over confident
eh uols perasan tak muka tan bh mcm muka stephen chow kan .. Kdg2 nmpk cm apek pon ye gak
Ku bertemu sang adam di simpang hidupku Mungkin akan ada cerita cinta Namun ada saja cob ...
Reply

Props Report

Rank: 22Rank: 22Rank: 22Rank: 22Rank: 22Rank: 22

Moderator

Post on 15-1-2012 09:28 PM |All posts
Ai terasa my names is ramez ai disebut2 nih

kubala u time lwn selangor xlepas dek pert ...
airuszzdy Post at 15-1-2012 21:14



    chooyy....mesti si ramez tu main dada dada ni.....mane bleh kaka tu dah namenye mencabul kehormatan kubala...kesian heols tau....:@
On a scale of 1 to 10, you're a 9 and I'm the 1 that you need.
Reply

Props Report

Rank: 12Rank: 12Rank: 12

Post on 15-1-2012 09:28 PM |All posts
waaaa manyak ensem lor ini olang...
Manyak luit juge lia ala ...
ini olang arr.. veli i ...
airuszzdy Post at 15-1-2012 21:21



part paling best tgk bila chongwei lawan ialah bila dia menang, terus dia pi terkam peluk misbun. tiap kali tgk aksi tu mesti iols terharu nak menetes air mata. tapi apokan dayaaa...jodoh tak panjanggg gara2 orang tengah (BAM)
Cukuplah berteman saja, teman tapi mesra...
Reply

Props Report

Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13

Post on 15-1-2012 09:30 PM |All posts
jadi thread badminton dah ker????????????
Hrs ada rasa bersyukur, bila ujian menjelma
Reply

Props Report

Rank: 12Rank: 12Rank: 12

Post on 15-1-2012 09:30 PM |All posts
tp ye kan..dia ni jenis cina baik ..
dlu ade kt astrosport interview dia .. dia ckp kalo ...
airuszzdy Post at 15-1-2012 21:26



ha'ah lerr....stephen chowww ada gaya jugop hahaha.
geng2 badminton panggil si iskandar zulkarnain tu nabil....tapi skg iols tgk is tu dah mcm si ipan plak . dah le dia pon org johor
Cukuplah berteman saja, teman tapi mesra...
Reply

Props Report

Rank: 14Rank: 14Rank: 14Rank: 14

Post on 15-1-2012 09:31 PM |All posts
chooyy....mesti si ramez tu main dada dada ni.....mane bleh kaka tu dah namenye mencabul k ...
annehuda Post at 15-1-2012 21:28



    eh tlg ye my name is ramez very professional hoccay
dada2 ni tk maij .. dpt jek bola tinggi sah2 dia rebut lompat atas kubala tu..
N tue winner is opkos my ramez la
Ku bertemu sang adam di simpang hidupku Mungkin akan ada cerita cinta Namun ada saja cob ...
Reply

Props Report

Rank: 12Rank: 12Rank: 12

Post on 15-1-2012 09:32 PM |All posts
jadi thread badminton dah ker????????????
lonso Post at 15-1-2012 21:30



    alamakk....sorry...soryyy sorryyyy sorrryyyy (sila baca ikut nada lagu suju)
iols kembali ke pangkal jalannn.... amponkan patik penunggu gua
Cukuplah berteman saja, teman tapi mesra...
Reply

Props Report

Rank: 22Rank: 22Rank: 22Rank: 22Rank: 22Rank: 22

Moderator

Post on 15-1-2012 09:33 PM |All posts
nama takpe, kemudian cari. takyah tukar nama pon takper...iols tak kisahhhhh... iols tukar ...
speckie Post at 15-1-2012 21:21



    datin speckie lee????...oh myyy...very tak glamer la uols...

uols keter sport abg comwei tu leh naik brape org nokkss? leh kite carpool nokksss...
On a scale of 1 to 10, you're a 9 and I'm the 1 that you need.
Reply

Props Report

Rank: 14Rank: 14Rank: 14Rank: 14

Post on 15-1-2012 09:33 PM |All posts
ha'ah lerr....stephen chowww ada gaya jugop hahaha.
geng2 badminton panggil si iskandar zulk ...
speckie Post at 15-1-2012 21:30



    Ai risau gak ni pas lcw sapa akan ganti..harap darren liew toksah la
ariff latif pon lagi la..
Eh sapa nama budak dt kl raquet amenda tu .. yg menang badminton remaja dunia tu
aritu diorg ade bg proposal tuk bdk tu dimasukkn dlm slot piala thomas.. tp BAM  sengal ni kata tkde pilihan
kkena letak si abg tenang hafiz hashim tu
apsal xnk letak dak tu..veru potential dia tu
apa ek nama dia??
Ku bertemu sang adam di simpang hidupku Mungkin akan ada cerita cinta Namun ada saja cob ...
Reply

Props Report

Rank: 14Rank: 14Rank: 14Rank: 14

Post on 15-1-2012 09:35 PM |All posts
datin speckie lee????...oh myyy...very tak glamer la uols...

uols keter sport abg comwe ...
annehuda Post at 15-1-2012 21:33



    dia bwk mitsubishi ape ntah haa..warna putih yg 2 seater jek rasanya
sah ler tok datin speckie lee...
Nnt ai nk men badminton kt penanv ..leh free ek kt crt dia kt sana tu ek
Ku bertemu sang adam di simpang hidupku Mungkin akan ada cerita cinta Namun ada saja cob ...
Reply

Props Report

Rank: 7Rank: 7Rank: 7

Post on 15-1-2012 09:35 PM |All posts


ehem.. ehem.. ada mak datin ye kat sini
NESTA #13 ~ u shall be missed
Reply

Props Report

Rank: 12Rank: 12Rank: 12

Post on 15-1-2012 09:36 PM |All posts
datin speckie lee????...oh myyy...very tak glamer la uols...

uols keter sport abg comwe ...
annehuda Post at 15-1-2012 21:33



mu nak naik kete dia yg mana satu? bmw kelabu? nissan gtr kelabu? ferrari puteh? iols bagi mu naik inspira hitam yg proton bagi kat dia dah ler....
Cukuplah berteman saja, teman tapi mesra...
Reply

Props Report

Rank: 12Rank: 12Rank: 12

Post on 15-1-2012 09:38 PM |All posts
Ai risau gak ni pas lcw sapa akan ganti..harap darren liew toksah la
ariff latif pon lagi ...
airuszzdy Post at 15-1-2012 21:33



    zulfadli zulkiffli. entahlaa...susah nak ckp sbb mostly pemain badminton msia ni waktu junior mmg hebat, tapi bila masuk senior team sume sayur je di pusingan kelayakan. si arip tu dulu sezaman dgn chen long waktu world junior. now chen long dah nak ganti lin dan, tapi arif terkial2 lagi. same goes to iskandar gak.
Cukuplah berteman saja, teman tapi mesra...
Reply

Props Report

Rank: 12Rank: 12Rank: 12

Post on 15-1-2012 09:39 PM |All posts
ehem.. ehem.. ada mak datin ye kat sini
cik_aya Post at 15-1-2012 21:35



    kalo jd wags blom tentu dpt datin, so ngorat chongwei je lah. konpem dpt dato bujang lagi kaya
Cukuplah berteman saja, teman tapi mesra...
Reply

Props Report

Rank: 14Rank: 14Rank: 14Rank: 14

Post on 15-1-2012 09:41 PM |All posts
zulfadli zulkiffli. entahlaa...susah nak ckp sbb mostly pemain badminton msia ni waktu jun ...
speckie Post at 15-1-2012 21:38



    itu ar..rasanya chen long tu dlu sayur jel nhan ariff..tp ariff xkemana
anak misbun sidek under nusa mahsuri.. ramada misbun tu..
Langsung xleh ke mana.. BAM punya halangan
kt malaysia ni camni la.. kalo dh ade satu bdn dh pegang..private mcm dipandg sepi jek la
Ku bertemu sang adam di simpang hidupku Mungkin akan ada cerita cinta Namun ada saja cob ...
Reply

Props Report

Rank: 22Rank: 22Rank: 22Rank: 22Rank: 22Rank: 22

Moderator

Post on 15-1-2012 09:42 PM |All posts
eh tlg ye my name is ramez very professional hoccay
dada2 ni tk maij .. dpt jek bola tin ...
airuszzdy Post at 15-1-2012 21:31



    tu la tak rugi heols mengalami masalah keguguran rambut kheeennn??

oopss kaka sila jgn sentap k?
On a scale of 1 to 10, you're a 9 and I'm the 1 that you need.
Reply

Props Report

Rank: 14Rank: 14Rank: 14Rank: 14

Post on 15-1-2012 09:43 PM |All posts
mu nak naik kete dia yg mana satu? bmw kelabu? nissan gtr kelabu? ferrari puteh? iols bagi mu  ...
speckie Post at 15-1-2012 21:36



    mana tak kan dlu penang kuar kt paper..pndptn dia sethn nearly 3 juta ...
mmg dia pemain badminton plg kaya n berjaya la ..
seriously he is a loving legend
Ku bertemu sang adam di simpang hidupku Mungkin akan ada cerita cinta Namun ada saja cob ...
Reply

Props Report

Rank: 7Rank: 7Rank: 7

Post on 15-1-2012 09:43 PM |All posts
zulfadli zulkiffli. entahlaa...susah nak ckp sbb mostly pemain badminton msia ni waktu jun ...
speckie Post at 15-1-2012 21:38


maksudnya mmg ada bakat & potensi. mungkin takde program & pendedahan sewajarnya to improve the quality. kdg2 ai tgk banyak sgt politik BAM nih.. semua kena ikut cara & kehendak dia jahh walaupun ada lg better ways & options
NESTA #13 ~ u shall be missed
Reply

Props Report

Rank: 12Rank: 12Rank: 12

Post on 15-1-2012 09:44 PM |All posts
itu ar..rasanya chen long tu dlu sayur jel nhan ariff..tp ariff xkemana
anak misbun side ...
airuszzdy Post at 15-1-2012 21:41



    adan masih lagi dgn BAM under coach hendrawan. nak buek camno, skg ni ikut ranking si zulfadli tu ranking 157, adan dah bawah 100. belakang congwei ialah hafiz, 20+ ranking dia. camno nak buekkkk..terpaksala amik hapiz tu jugop. player2 lain dgn hapiz pon takleh makan. sadisssss...
Cukuplah berteman saja, teman tapi mesra...
Reply

Props Report

Rank: 14Rank: 14Rank: 14Rank: 14

Post on 15-1-2012 09:46 PM |All posts
tu la tak rugi heols mengalami masalah keguguran rambut kheeennn??

oopss kaka sila jgn  ...
annehuda Post at 15-1-2012 21:42



    Eh smlm ai tnua dia.. u alami keguguran rambut ke?
Dia ckp la.. laisa musykilah .. walakin ana uhibbu short hair
senang urus katanya... dia suke ala2 rmbut cmtu ..pesen katany
pesen lelaki macho ..tegap dan sasa.. (sila muntah)
Ku bertemu sang adam di simpang hidupku Mungkin akan ada cerita cinta Namun ada saja cob ...
Reply

Props Report

Rank: 12Rank: 12Rank: 12

Post on 15-1-2012 09:47 PM |All posts
mana tak kan dlu penang kuar kt paper..pndptn dia sethn nearly 3 juta ...
mmg dia pemain ...
airuszzdy Post at 15-1-2012 21:43



    dia kan raja superseries. hadiah kemenangan je dah bape byk dia dpt setahun. pencen 3k sebulan jalan. yg dia dok jadi duta sana sini lagi tu, hadiah SHAKAM lagik...phewwww mashukkkkkk. tapi dia ni walopon kaya, bila pakai baju brand mahal2 pon tetap tak nampak mcm org kaya heheheeh. dlm geng badminton kkk la yg paling stylo kat luar court. maklomlaaa bestpren winnie kok
Cukuplah berteman saja, teman tapi mesra...
Reply

Props Report

Rank: 22Rank: 22Rank: 22Rank: 22Rank: 22Rank: 22

Moderator

Post on 15-1-2012 09:48 PM |All posts
Ai risau gak ni pas lcw sapa akan ganti..harap darren liew toksah la
ariff latif pon lagi ...
airuszzdy Post at 15-1-2012 21:33



    oh yg tu....ingat ingat...yg die gi tournament pakai duit sendiri tu ke?
On a scale of 1 to 10, you're a 9 and I'm the 1 that you need.
Reply

Props Report

Rank: 14Rank: 14Rank: 14Rank: 14

Post on 15-1-2012 09:49 PM |All posts
adan masih lagi dgn BAM under coach hendrawan. nak buek camno, skg ni ikut ranking si zulf ...
speckie Post at 15-1-2012 21:44



    tp penah ke dak zulfadzli tu lawan hafiz ke or other seniors?
Mcm xpenah jek.. or sengaja tk kasi peluang?
Ku bertemu sang adam di simpang hidupku Mungkin akan ada cerita cinta Namun ada saja cob ...
Reply

Props Report

Rank: 12Rank: 12Rank: 12

Post on 15-1-2012 09:49 PM |All posts
maksudnya mmg ada bakat & potensi. mungkin takde program & pendedahan sewajarnya to improve the  ...
cik_aya Post at 15-1-2012 21:43



    politik dlm persatuan le yg kadang2 memusnahkan sukan. FAM, BAM, KOM, PSM...
Cukuplah berteman saja, teman tapi mesra...
Reply

Props Report

You need to login first Login | Register Facebook Login

Important Notice: The views and opinions expressed on the forum or the related pages are of the owner alone, and are not endorsed by CARI, nor is CARI responsible for them. Due to the nature of the Internet forum is in real time, CARI does not, and can not censor any submission, but asks that each user use discretion and respect for other users, and does not contribute any word that is unlawful, harmful, threatening, abusive, harassing, tortious, defamatory, vulgar, obscene, libelous, invasive of another's privacy, hateful, or racially, ethnically or otherwise objectionable. CARI reserve the right to withhold and/or remove any link that might possibly hold an individual, entity or group ridicule, potential embarrassment or potential defamation. CARI also reserves the right to accept, edit and/or remove any link that is deemed inappropriate in any way.
Hosted by

Archiver|Mobile|CARI Malay Forums

GMT+8, 3-9-2014 12:34 PM , Processed in 0.139740 second(s), 24 queries , Gzip On.

Powered by Discuz!

© 2001-2012 Comsenz Inc.

Top