CARI Malay Forums

 Forgot Pass?
 Register

Facebook Login

Login by Facebook

Forum : Gosip |  Hiburan |  Isu Semasa & Politik |  Peristiwa |  Lawak & Santai |  Sukan |  Informasi |  Kesihatan |  Soal Jawab Agama |  Negeri & Negara
Wanita & Lelaki |  Cinta & Perhubungan |  Belia & Pengetahuan |  Komputer & Internet |  Hobi |  Buku & Penulisan |  Koleksi Gambar
English Channel |  தமிழ் மக்கள் |  Jual/Beli |  Maklum Balas |  CARI Rasmi |  Cari Contest
Author: ColbyRaikkonen

All About Siti's English Album : Vol. II [70 ribu unit terjual~]

  [Copy link]

Rank: 3Rank: 3

Post on 27-9-2011 12:40 AM |All posts
Reply

Props Report

Rank: 3Rank: 3

Post on 27-9-2011 12:44 AM |All posts
salah code agaknye..youtube ke?

letak gini..yang XX tu gantikan dengan v code yang selepas '= ...
cinta_ungu Post at 26-9-2011 23:33


Yeayyy...tenkiu dear!!
Reply

Props Report

Rank: 3Rank: 3

Post on 27-9-2011 12:44 AM |All posts
Amor.. itu utube kamu kot.. nama armo...
lbh kurang je bunyi.. hehe
ang Post at 26-9-2011 23:56



Eh, xlah...org laen punya...huhu
Reply

Props Report

Rank: 8Rank: 8

Post on 27-9-2011 12:47 AM |All posts
Selasa September 27, 2011
Siti Nurhaliza Terbit Album Inggeris Bukan Mahu Menunjuk

Oleh FERIDE ...
Nadia90 Post at 27-9-2011 00:23




sng dorg cakap smuanya dlm prncangan..baik x yah ckp klu bnda blom tntu..jgn last sekali sebak mcm Tan su Loke dh lerr...mngkin kah x mau t'gesa2 mksudnya tahun depan baru bleh pasarkan kt Indo, SG n brunei...psl rmi fans yg mrungut album x de lg kt negara dorg, rmi yg dh dwnload kt 4share...so utk pasaran antrabngsa mungkinkah tggu 5 tahun akan datang??? what's up kn suka delay..
Reply

Props Report

Rank: 3Rank: 3

Post on 27-9-2011 12:52 AM |All posts
BETOL ke dalam perancangan? BETOL ke nak bwk ke peringkat lebih tinggi???

Dulu dapat jgk tgk Siti bwt show dapat invitation dkt Taiwan, Jepun segala...TAPI masa tu kalo xsilap under SRC tp sejak ada SNP segalanya nan hado...sendu dan tak semenggah mana...

Bukan tak sokong SNP tp kalo kerja lai lai lai cincai tak boleh jgk...sedihhhh mengenangkan bakat yang ada kat Siti tuh
Reply

Props Report

Rank: 14Rank: 14Rank: 14Rank: 14

Post on 27-9-2011 12:56 AM |All posts
Reply 80# uwekkk


    nak tanya berjemaah ka?
Fragmen Fragmen Fragmen Fragmen Fragmen Fragmen Fragmen Fragmen Fragmen Fragmen Fragmen Fr
Reply

Props Report

Rank: 14Rank: 14Rank: 14Rank: 14

Post on 27-9-2011 12:57 AM |All posts
kannnnnnn.. masa baca stetmen Adib tu, rasa x yakin jah.. pasaran Asia? Eropah?? ntah2 pasaran Sg. & Indo pun x lepas
kosong.. kosong.. ohhh
Reply

Props Report

Rank: 8Rank: 8

Post on 27-9-2011 01:04 AM |All posts
BETOL ke dalam perancangan? BETOL ke nak bwk ke peringkat lebih tinggi???

Dulu dapat jgk tgk Sit ...
AmorMor Post at 27-9-2011 00:52


tau x per...nmpak what's up nihh pon ala2 sendu jg..dh la si adib tuhh bz ngn final year lg..dia bru jek blk malaysia..huhu spttnya tggu la abes blaja bru btol2 dpt fokus..mgkin album nihh sbhgian final year projek adib?? akan d mskkn dlm thesis..so iols mmg x mngharap apa2 sgt pn cuma happy akhirnya dpt jg dgr tokti nyanyi omputeh lgu sndrik tmbahan Tokti pn x letak hrapan tggi klu ada  TUAH adalahh kn (pujuk hati):cry:
Reply

Props Report

Rank: 17Rank: 17Rank: 17Rank: 17Rank: 17

Post on 27-9-2011 01:12 AM |All posts
ct ni takde image consultant ke... org dah cantik tapi pakaian dan penampilan payah betulla nak nampak cantik
i love NOBODY ELSE
Reply

Props Report

Rank: 14Rank: 14Rank: 14Rank: 14

Post on 27-9-2011 01:13 AM |All posts
Reply 101# AmorMor


    ramainya orang!!!! macam konsert dah!!!
Fragmen Fragmen Fragmen Fragmen Fragmen Fragmen Fragmen Fragmen Fragmen Fragmen Fragmen Fr
Reply

Props Report

Rank: 8Rank: 8

Post on 27-9-2011 01:14 AM |All posts
OK cuba b'tahan x nak msk bod gossip!!!..
Reply

Props Report

Rank: 14Rank: 14Rank: 14Rank: 14

Post on 27-9-2011 01:18 AM |All posts
OK cuba b'tahan x nak msk bod gossip!!!..
uwekkk Post at 27-9-2011 01:14



    tu baru bod gosip.. belum lagi msk beautifulnara,ohbulan.. berjela-jela komen -ve
sapa yg x kuat iman jgn baca komen2 kat situ
kosong.. kosong.. ohhh
Reply

Props Report

Rank: 8Rank: 8

Post on 27-9-2011 01:22 AM |All posts
ct ni takde image consultant ke... org dah cantik tapi pakaian dan penampilan payah betulla nak namp ...
eddysheddy Post at 27-9-2011 01:12




aku rsa x de sape yg b'jaya m'indah kn CT dr soal pakaian kt Malaysia nihh..sbb CT dh t'lalu 'comel' tang muka nya..so bg org yg dekat ngn CT smua yg CT pki nmpak 'cantik' la..kiter smua nihh tgk dr sudut pndgan 'jauh'..#mmandai jek aku nihh kn!!


tp kcuali bla CT kt Indo psl dorg jrg2 bkerjasama/jrg jumpa ngn CT so dorg akn buat CT look perfect dr segi baju.. n mekap pn mabeless giler...stujuk x eddy?? (hope eddy stuju)
Reply

Props Report

Rank: 6Rank: 6

Post on 27-9-2011 01:23 AM |All posts
Kalau ikut hati mak ... nak je mak hajak dua tiga ekor kengkawan mak pegi terjah Ct ni laser dia cukup2 pasal branding, self image, produk image etc .... !
Tapi tu la kan.... mak takut nanti dah empat lima meter jarak nak sampai depan dia mak dah mengensot atas lantai depan dia merafak sembah siam style~!!
Aihhh feninn ...
Reply

Props Report

Rank: 19Rank: 19Rank: 19Rank: 19Rank: 19Rank: 19

Post on 27-9-2011 01:25 AM |All posts
Yeayyy...tenkiu dear!!
AmorMor Post at 27/9/2011 00:44


you're welcome
~ When you give someone charity, be thankful to them.
You may be fixing their dunya, but they are your akhirah ~
Reply

Props Report

Rank: 19Rank: 19Rank: 19Rank: 19Rank: 19Rank: 19

Post on 27-9-2011 01:26 AM |All posts
hahaha...betul2...tapi rasanya tu bkn DK tulis kot...CT penah tunjuk gambar kad2 ucapan istimewa ...
afifahmis Post at 26/9/2011 23:54


aaaa..rasa macam tu jugak sbb selalunya org kedai tu yg akan tuliskan kannn
~ When you give someone charity, be thankful to them.
You may be fixing their dunya, but they are your akhirah ~
Reply

Props Report

Rank: 17Rank: 17Rank: 17Rank: 17Rank: 17

Post on 27-9-2011 01:26 AM |All posts
tu baru bod gosip.. belum lagi msk beautifulnara,ohbulan.. berjela-jela komen -ve  
...
Nadia90 Post at 27-9-2011 01:18



    elok je artikel beautiful nara

Baru berlangsung petang tadi ialah pelancaran album Inggeris Dato Siti Nurhaliza iaitu All Your Love. Mengenakan sut merah menyala dan topi hitam, beliau kelihatan anggun sekali. Kami telah pun membeli muat turun album All Your Love dari www.cdbaby.com dua hari lepas. Album ini sememangnya menarik, dengan lagu-lagu yang segar dan hip. Lagu favourite kami ialah Stand Up, All Your Love dan Nobody Else.
i love NOBODY ELSE
Reply

Props Report

Rank: 14Rank: 14Rank: 14Rank: 14

Post on 27-9-2011 01:29 AM |All posts
artikel yg elok tapi komen yg tak elok kot?
Fragmen Fragmen Fragmen Fragmen Fragmen Fragmen Fragmen Fragmen Fragmen Fragmen Fragmen Fr
Reply

Props Report

Rank: 14Rank: 14Rank: 14Rank: 14

Post on 27-9-2011 01:29 AM |All posts
elok je artikel beautiful nara

Baru berlangsung petang tadi ialah pelancaran album Ingg ...
eddysheddy Post at 27-9-2011 01:26



    komen2 pembaca ler eddy.. bukan si nara tu..
kosong.. kosong.. ohhh
Reply

Props Report

Rank: 17Rank: 17Rank: 17Rank: 17Rank: 17

Post on 27-9-2011 01:30 AM |All posts
aku rsa x de sape yg b'jaya m'indah kn CT dr soal pakaian kt Malaysia nihh..sbb CT dh t'lalu ...
uwekkk Post at 27-9-2011 01:22



    tak tau la pulak kalau jumpa live nampak cantik pakaian dia.. hehe.. tapi rasanya byk yg tak berkenan dr yg berkenan... huhu.. kdg2 tu baju dah mahal2 branded tapi napela tak cantik di pandangan
i love NOBODY ELSE
Reply

Props Report

Rank: 17Rank: 17Rank: 17Rank: 17Rank: 17

Post on 27-9-2011 01:31 AM |All posts
komen2 pembaca ler eddy.. bukan si nara tu..
Nadia90 Post at 27-9-2011 01:29



    lerr.. kalau komen pembaca.. kita buat tak tau je ler.. ingatkan penulis blog tu yg hentam
i love NOBODY ELSE
Reply

Props Report

Rank: 22Rank: 22Rank: 22Rank: 22Rank: 22Rank: 22

Moderator

Post on 27-9-2011 01:33 AM |All posts
♥ Kesetiaanmu, Kekuatanku ♥ - ♥ Dato' Siti Nurhaliza ♥  to ♥ Khyree ♥
Reply

Props Report

Rank: 8Rank: 8

Post on 27-9-2011 01:34 AM |All posts
Post Last Edit by uwekkk at 27-9-2011 01:40
Kalau ikut hati mak ... nak je mak hajak dua tiga ekor kengkawan mak pegi terjah Ct ni laser dia cuk ...
jojiekejung Post at 27-9-2011 01:23


tula psl mak rmi jg yg ala2 cair bla ngn CT..klu x caya bca crita nihh..cerita benar nihhh...dr blog..


Korang2...
arini, buat sekian lamanya..
aku bru jumpa siti nurhaliza live depan mata.
aku rasa last jmpe dia live tym aku tingkata 2 kot.
so korang2..aku ngan bangganya arini nk ckp aku jmpa Datuk Siti Nurhaliza.

Korang2...
aku ni bukan seorang yg hebat.
kecil aja pangkatku... (ada pangkat ke) haha.
so aku agak malu nk g tmpat ct.
oh lupa mau bgtau, Siti datang nstp sbb nak serahkan sumbangan bersama cikgu2 lama dia dtg dari kuala lipis untuk mangsa tanah runtuh kat hulu langat tu.
Murni sungguh niat mereka.

Korang2...
alkisahnya, mula2 aku tau ct nk dtg..aku tadelah excited mana.
aku diamkan je tp skali2 bila editor edisi mingguan, Encik kadir Nikoh @ kadiro offer nak amek gmbr ngan datuk siti, aku pun lemparkan senyuman sambil tak ckp apa (takmau over).
aku buat keje mcm bese smpailah tiba2, rombongan datuk Siti masuk kat ofis utk menuju ke area bilik meeting.
Aku pusing je kepala, aku nampak ct lambai kat aku.
Pergh, ct lambai aku bkn aku lambai dia! hahahaha

So korang2,
aku nmpk juga kuasa di muka aku yg buat ct lambai kat aku. (hahahha)
Dalam masa yg sama, kakak ipar ct merangkap pengurus dia, pun senyum kat aku.
aku buat cam bese lagi, buat teje.

Korang2,
aku post kt fb, pssst siti nurhaliza baru lalu sebelah,
ramai yg komen di kalangan rakan2.
ada yg komen jeles, besh, angelina jolie pun ada. n sampailah ke komen milo yang kata, dia idamkan nak gambar ngan siti n tun Mahathir (aku pun nak kalau tun M)
so tgh aku pkir2 kan, y not aku amek gmbr ngan ct kan.
walaupun aku bukan fanatik ct, tp sbg rakyat msia, aku bangga ngan dia kan..
hahaha..
so masa yang dinanti2kan udah tiba.
editor2 kami smua baik, sbb panggil nak amek kan pix dgn ct nurhaliza.

At first korang,
aku taknak.
sbb aku malu. tp korang...
nasib aku slalu baikan..
en kadiro yg banyak kali usik n perli aku psl gmbr n ct
panggil aku beriya2 dari bilik meeting.
katanya mula2, bukan nak suh awak amek gmbr ngan ct...
tp ct nak amek gambar ngan awak!
hahaha aku dengan perasaan bagus, grab hp terus ke arah mereka.

Korang2,
perasaan cnfident aku tiba2 melonjak bila aku nampak rozy (pengurus ct)
kalau korang nak taw, aku dlu tak suka sgt ngan rozy n ayie sbb bg aku drg tumpang kekayaan ct n cntrol ct.
tp korang2,
tu dlu. tym aku tak matang.
bila dah besar ni, langsung tak rasa apa2 n mulai saat aku salam ngan dia,
aku siap buat short dialog

aku :, hye saya nas.
Rozy : oh hye nas. dri mana ye?
aku : saya desk berita minggu.
rozy : berita minggu bahagian news yeah?
aku ; yes. buat rencana (gagap)

DAMN nas napa kau gagap!
korang napa aku gagap? hurm.. sbb aku pernah hina org tu.
keji sgt aku. tp tulah perangai tak matang aku masa belum datang bulan.
so skrg aku dah ok!
hahah

Korang,crita tak abeh smpai kat cni.
en kadiro yang beriya siap nk tlg amekan gmbr aku ngan ct.
hahaha tp aku malu, so aku terus ajak ct amek pix pkai camera fon aku tnpa org tlg amekan.
ok tgh amek gmbr.. ada lagi ujian aku kne bercakap ngan ct

Datuk CT : ewah, hp n shawl da dekat sama kaler. awak mmg suka purple?
aku : errr suka pink sebenarnya. (gagap, bodoh kau nak gagap pasal apa)
Datuk CT: oh pink! sama ngan akak kite (smbil tunjuk ke arah rozy).
aku : err, jom amek gmbr.. thanks ct!

lepas aku amek gmbr, aku terus beredar sbb aku rasa sgt malu.
Dalam masa yg sama aku BANGGA! hahaha

so korang2, melihat gmbr kami, taklah perfect.
spek aku tungang terbalik mata terkeluar sket dari frame.
tp Korang..
aku nak kata...
sbenarnya niat aku nk amek pix ngan ct sbb nak bako kawan2 kat fb je.
hahaha
tp korang2 skrg aku ikhlas nak kata...
aku dah mula minat dgn siti nurhaliza penyayi number 1 MALAYSIA ok..

so korang2...
kenapa aku dah sangat minat kat ct ni.. hurm
BIARLAH RAHSIA. kah2 (aku dah gtau lah wei)!


Nota Miss Muncung : Tiba2, aku rasa mcm perlu pkai Simply Ct. Tp tak mampu, tukar jelah ngan mekar semilu mama n kakak2 aku tgh pkai. mungkin lebih kurang sama kot impaknya



haha sma kess ngn makjojie la klu nk g seranah CT..tp dia bkn nk g lahar cuma dr krg minat dh jd minat ttiba
Reply

Props Report

Rank: 17Rank: 17Rank: 17Rank: 17Rank: 17

Post on 27-9-2011 01:35 AM |All posts
Bellantv7 Bellantv7
Want Siti Nurhaliza new album All Your Love? Call us LIVE & you might get a chance to chat with Siti too! All this, on Thursday! Stay tune
i love NOBODY ELSE
Reply

Props Report

Rank: 6Rank: 6

Post on 27-9-2011 01:38 AM |All posts
tak tau la pulak kalau jumpa live nampak cantik pakaian dia.. hehe.. tapi rasanya byk yg t ...
eddysheddy Post at 27-9-2011 01:30



    Ok untuk orang macam mak yang berada dalam industri "yang berkaitan" ... mak sangat geraaaaaaammm kalau benda semudah ABC pun takde orang keliling dia nak tolong si Ct ni. Believe it or not baju merah yang dia pakai tu, as usual, ONE SIZE BIGGER than her body size!! Mak berani kerat tangan kalau apa yang mak cakap ni tak betul. I know size. I know cut. I know forms and fits. And thats NOT her size! Aihhh .... But ofkos kalau couture atau designerwear tak de la wujud masalah oversize bagai .... . This "fenomena" only happen kalau dia pakai designer's readytowear macam yang dalam pic ni. Ari tu yang trenchy dalam vc FIL tu pun sama gak problem nya ....
Reply

Props Report

You need to login first Login | Register Facebook Login

Important Notice: The views and opinions expressed on the forum or the related pages are of the owner alone, and are not endorsed by CARI, nor is CARI responsible for them. Due to the nature of the Internet forum is in real time, CARI does not, and can not censor any submission, but asks that each user use discretion and respect for other users, and does not contribute any word that is unlawful, harmful, threatening, abusive, harassing, tortious, defamatory, vulgar, obscene, libelous, invasive of another's privacy, hateful, or racially, ethnically or otherwise objectionable. CARI reserve the right to withhold and/or remove any link that might possibly hold an individual, entity or group ridicule, potential embarrassment or potential defamation. CARI also reserves the right to accept, edit and/or remove any link that is deemed inappropriate in any way.
Hosted by

Archiver|Mobile|CARI Malay Forums

GMT+8, 15-9-2014 10:01 AM , Processed in 0.139643 second(s), 25 queries , Gzip On.

Powered by Discuz!

© 2001-2012 Comsenz Inc.

Top