CARI Malay Forums

 Forgot Pass?
 Register

Facebook Login

Login by Facebook

Forum : Gosip |  Hiburan |  Isu Semasa & Politik |  Peristiwa |  Lawak & Santai |  Sukan |  Informasi |  Kesihatan |  Soal Jawab Agama |  Negeri & Negara
Wanita & Lelaki |  Cinta & Perhubungan |  Belia & Pengetahuan |  Komputer & Internet |  Hobi |  Buku & Penulisan |  Koleksi Gambar
English Channel |  தமிழ் மக்கள் |  Jual/Beli |  Maklum Balas |  CARI Rasmi |  Cari Contest
Author: oddxx

FAN CLUB SHAHZ JASZLE & FAEZAH ELAI (SJFE)

[Copy link]

Rank: 8Rank: 8

Post on 2-6-2011 02:09 PM |All posts
happy to update that Shahz maybe ..maybe akan mencemar duli di sini .... so SHAHZ happy to have u he ...
oddxx Post at 2-6-2011 13:54


owh ye ke..... FE xmo cemar duli gak ke?... suh aa SHAHZ ajak FE skali.. .hehehee
Reply

Props Report

Rank: 7Rank: 7Rank: 7

Post on 2-6-2011 02:12 PM |All posts
Reply 76# kecu


    tu laa pohon sesiapa yg boleh DM FE untuk jemput dia masuk mencemar duli juga....
Awak maafkan saya
Reply

Props Report

Rank: 7Rank: 7Rank: 7

Post on 2-6-2011 02:13 PM |All posts
Reply 75# liltash85


    ko dah beli ker tash ???
Awak maafkan saya
Reply

Props Report

Rank: 8Rank: 8

Post on 2-6-2011 03:10 PM |All posts
Reply 78# oddxx

X beli. Baca free kat kedai je. Most of the gambar is yg die update kat twitter, so mungkin kbykkan kita dh ada.
Tp ada satu gamba tu mmg npk die baru lps nanges kat masjidil haram.
Dlm tahajjud cinta die partner ngan Fazura,
Fauziah Ghaus pulak dgn Fazreen tu.

Gosh, mencemar duli... Macam anak2 raja uolsss
"CUTENESS OVERDOSE" :)
Reply

Props Report

Rank: 8Rank: 8

Post on 2-6-2011 03:51 PM |All posts
sukanyerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr..shahz nak mecemar duli ke sini..

ish malu lak sha..adoiii...

jom kemas2 umah sket...hehee..hoverrrrrrrrrrrrrrr
ku redhooo..
Reply

Props Report

Rank: 8Rank: 8

Post on 2-6-2011 04:00 PM |All posts
Reply  kecu


    tu laa pohon sesiapa yg boleh DM FE untuk jemput dia masuk mencemar duli juga. ...
oddxx Post at 2-6-2011 14:12


nmpk masdiana dah ajak FE dah... FE kata nanti dia singgah...
Reply

Props Report

Rank: 8Rank: 8

Post on 2-6-2011 04:05 PM |All posts
Fe pun nak mencemar duli...adoii..poloh2 dah ni..sukenyerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
ku redhooo..
Reply

Props Report

Rank: 7Rank: 7Rank: 7

Post on 2-6-2011 04:24 PM |All posts
Post Last Edit by marchie at 3-6-2011 13:01

Rasanyer Esje DAH pn mencemar duli kt sini..cuma x tinggal jejak jer tu..dia jd Silent Reader...
kan dear..??
jgn terkejut sbb sesungguhnyer mmg ramai peminat u..disini dan diluar sana..so..keep up d gud work..forget bout all those negative stories..ofcourse u know who u are, aite..?

P/S jangan lh senyap kt twitter..we want Shahz Jaszle yg dulu..yg selalu update status kt twitter and yg selalu replies all ur fans tweet juga all ur quotes. Miss that..

alamak..terlebih sudah aku..

Reminder: Di Langit Ada Cinta slot Cerekarama, 10pm hanya di TV3..Arahan Zulhuzaimy..Lets support our hero
ku harus sedar diri..gulp
Reply

Props Report

Rank: 8Rank: 8

Post on 2-6-2011 04:25 PM |All posts
Dlm drama di langit ada cinta tu adakah rambut SJ pendek? Sbb dlm gamba npk mcm rambut pendek.
X nak SJ potong rambut!!!!!! Sbb die baru dpt balik rambut Asmara 1. Nak tgk rambut Asmara 1 on him.
Rambut yg paling sesuai skali ngan muke die.
"CUTENESS OVERDOSE" :)
Reply

Props Report

Rank: 7Rank: 7Rank: 7

Post on 2-6-2011 04:26 PM |All posts
and to Faezah Elai..welcome..welcome to our Fanclub..Feel free to join ya..!
boleh tinggalkn jejak bertapak disini..kalu sudi..
ku harus sedar diri..gulp
Reply

Props Report

Rank: 7Rank: 7Rank: 7

Post on 2-6-2011 04:27 PM |All posts
jom geng..kita kemas apa yg patut umah nih..biar sentiasa bersih..kn Oddxx..??
ku harus sedar diri..gulp
Reply

Props Report

Rank: 8Rank: 8

Post on 2-6-2011 04:29 PM |All posts
korang baca dah x..adoii

PETALING JAYA: Pengarah klip video Marilah, nyanyian Prema Yin iaitu Gambit Saifullah menganggap video klip tersebut tidak berunsur lucah dan keterlaluan seperti mana yang dipersoalkan oleh sesetengah pihak.

Malah menurutnya, klip video yang menggandingkan penyanyi itu dengan pelakon Shahz Jazle tidak seharusnya dijadikan kontroversi kerana hanya memaparkan adegan yang dianggap 'biasa'.

"Saya tidak rasa ia menjadi kontroversi kerana saya hanya menampilkan adegan pasangan suami isteri yang sudah kehilangan cinta dan mempunyai ego masing-masing.

"Saya rasa ia tidaklah terlalu teruk, mungkin ia menjadi kontroversi disebabkan saya dan Shahz Jaszle terlibat dalam klip video ini," ujarnya yang dihubungi mStar Online, di sini, Selasa.


Shahz Jazle melakonkan watak dengan memeluk pasangannya seolah-olah mahu melakukan adegen seks dalam klip video 'Marilah'.

Gambit diminta memberi penjelasan berikutan klip video Marilah yang merupakan single terbaru Prema Yin dikatakan memaparkan aksi bertentangan dengan budaya masyarakat di negara ini.

Dalam klip terbabit, Shahz Jazle dan Prema Yin dilihat melakukan aksi hampir-hampir bercium, berpeluk serta melakukan adegan seperti sedang berada dalam keadaan berahi.

Mereka juga dikatakan cuba membuat publisiti murahan bagi meraih perhatian masyarakat khususnya peminat industri hiburan tanah air.

Kata Gambit, klip video tersebut dihasilkan mengikut perbincangan daripada pihak produksi dan klien yang mahukan ia mengikut standard klip video artis luar negara.

Menurutnya, niat utama penghasilan klip video itu adalah untuk pasaran Amerika Syarikat.


Antara babak dalam klip video 'Marilah' nyanyian Prema Yin.

"Memanglah kalau boleh saya ingin ia turut diterima oleh peminat hiburan tanah air. Tapi kalau ia tidak diluluskan, saya tidak ada bantahan kerana hasrat utama menghantarkannya ke Amerika Syarikat," katanya.

Dalam pada itu, Gambit turut mempersoalkan mengapa sesetengah pihak mengatakan karyanya itu keterlaluan dan lucah sedangkan banyak filem tempatan yang menampilkan aksi lebih daripada itu.

"Kenapa orang ingin mempertikaikan klip video ini sedangkan filem ...Dalam Botol yang jelas memaparkan hubungan songsang dan terdapat aksi lebih teruk tetapi ia diluluskan.

"Apa salah saya, bagi saya video klip tersebut tiada adegan cium ataupun meraba," ujarnya.

Bagaimanapun, dia menerima teguran yang dibuat secara positif dan akan cuba yang terbaik untuk masa akan datang.

"Saya tidak kisah apa orang nak cakap tentang klip video tersebut, saya terima teguran mereka dan akan lebih berhati-hati lagi selepas ini," katanya.

Sementara itu, Prema Yin yang dihubungi kini berada di Amerika Syarikat manakala Shahz Jaszle pula tidak menjawab panggilan untuk mengulas tentang klip video tersebut.

-mstar-
ku redhooo..
Reply

Props Report

Rank: 8Rank: 8

Post on 2-6-2011 04:30 PM |All posts
bagus..esje x jwb pape..if x lg jd pjg crt..
ku redhooo..
Reply

Props Report

Rank: 8Rank: 8

Post on 2-6-2011 04:34 PM |All posts
ish tash..mana de dia potong rambut..sama je..yg 1 gambo tu bukan pakai songkok ke



ku redhooo..
Reply

Props Report

Rank: 7Rank: 7Rank: 7

Post on 2-6-2011 04:39 PM |All posts
mcm best jer citer nih kn..black n white..menarikss..
ku harus sedar diri..gulp
Reply

Props Report

Rank: 8Rank: 8

Post on 2-6-2011 04:48 PM |All posts
ok..ku gatai tgn rini..heheee

ku redhooo..
Reply

Props Report

Rank: 8Rank: 8

Post on 2-6-2011 04:49 PM |All posts
rasa mcm bukan dlm black n white kot crt ni ..

just rasanya esje syok dgn gambo black n white..:cf:
ku redhooo..
Reply

Props Report

Rank: 7Rank: 7Rank: 7

Post on 2-6-2011 04:55 PM |All posts
Reply 88# shalady


    en shahz pening nak jawab ... tak shahz ...kitorang ni sokong jer ...asalkan tak buat jenayah ..me ok jer laaa
Awak maafkan saya
Reply

Props Report

Rank: 7Rank: 7Rank: 7

Post on 2-6-2011 04:56 PM |All posts
mcm best jer citer nih kn..black n white..menarikss..
marchie Post at 2-6-2011 16:39



    tak laa march ..shahz edit picture tu nampak klasik
Awak maafkan saya
Reply

Props Report

Rank: 8Rank: 8

Post on 2-6-2011 04:58 PM |All posts
Reply  shalady


    en shahz pening nak jawab ... tak shahz ...kitorang ni sokong jer ...asalka ...
oddxx Post at 2-6-2011 16:55



    kannnnnnnnnnnn...x leh nak benci...hehee
ku redhooo..
Reply

Props Report

Rank: 7Rank: 7Rank: 7

Post on 2-6-2011 05:15 PM |All posts
Post Last Edit by marchie at 2-6-2011 17:16

if x black n white pn..klasik gak kot
ku harus sedar diri..gulp
Reply

Props Report

Rank: 8Rank: 8

Post on 2-6-2011 05:19 PM |All posts
Post Last Edit by shalady at 2-6-2011 19:27



pengubat balik mataku..

lgpun ku posa arini..
ku redhooo..
Reply

Props Report

Rank: 8Rank: 8

Post on 2-6-2011 05:29 PM |All posts




ku redhooo..
Reply

Props Report

Rank: 8Rank: 8

Post on 2-6-2011 09:18 PM |All posts
ku bosan x tau buat pe mlm2 sorg2 ni..
so nak ambik mood crt esje lepas ni..tahajud cinta..
ku dah tepek kot b4 ni..saja tepek lg..

lawakan fazura ni..


esje diapit..


bestnye aiskrimmmmm..


ku redhooo..
Reply

Props Report

Rank: 8Rank: 8

Post on 2-6-2011 11:26 PM |All posts
Ahhh x sbr pulak nk tgk citer ni.
"CUTENESS OVERDOSE" :)
Reply

Props Report

You need to login first Login | Register Facebook Login

Important Notice: The views and opinions expressed on the forum or the related pages are of the owner alone, and are not endorsed by CARI, nor is CARI responsible for them. Due to the nature of the Internet forum is in real time, CARI does not, and can not censor any submission, but asks that each user use discretion and respect for other users, and does not contribute any word that is unlawful, harmful, threatening, abusive, harassing, tortious, defamatory, vulgar, obscene, libelous, invasive of another's privacy, hateful, or racially, ethnically or otherwise objectionable. CARI reserve the right to withhold and/or remove any link that might possibly hold an individual, entity or group ridicule, potential embarrassment or potential defamation. CARI also reserves the right to accept, edit and/or remove any link that is deemed inappropriate in any way.
Hosted by

Archiver|Mobile|CARI Malay Forums

GMT+8, 1-10-2014 07:55 AM , Processed in 0.140595 second(s), 21 queries , Gzip On.

Powered by Discuz!

© 2001-2012 Comsenz Inc.

Top