CARI Malay Forums

 Forgot Pass?
 Register

Facebook Login

Login by Facebook

Forum : Gosip |  Hiburan |  Isu Semasa & Politik |  Peristiwa |  Lawak & Santai |  Sukan |  Informasi |  Kesihatan |  Soal Jawab Agama |  Negeri & Negara
Wanita & Lelaki |  Cinta & Perhubungan |  Belia & Pengetahuan |  Komputer & Internet |  Hobi |  Buku & Penulisan |  Koleksi Gambar
English Channel |  தமிழ் மக்கள் |  Jual/Beli |  Maklum Balas |  CARI Rasmi |  Cari Contest
"Friday 22 Aug-National Mourning Day : Mourning For MH17 Victims......."
1234567Next
Return Post new threads
Author: Nadia90

KONSERT MINGGU 7 - SIAPA BAKAL TERSUNGKUR?

[Copy link]

Rank: 14Rank: 14Rank: 14Rank: 14

Post on 15-5-2011 04:52 PM |All posts
klau tul la azri yg terkeluar..aku rela sb aku yakin dia bleh pergi jauh dgn band dia
TiNgGi tInGgI GuNuNg KiNaBaLu, TiNgGi LaGi sAyAnG SaMa kAmU~~~RS
Reply

Props Report

Rank: 14Rank: 14Rank: 14Rank: 14

Post on 15-5-2011 04:56 PM |All posts
hahha..kenyataan lah tu...hrp sexy je..tp sore ke laut ke sungai takde makna...nk sexy je  ...
LiliSam Post at 15-5-2011 11:24



aku rasa ko nehh sebenarnya jeles dgn nera sbb nera tuhh cantek khen khen...
Reply

Props Report

Rank: 14Rank: 14Rank: 14Rank: 14

Post on 15-5-2011 04:58 PM |All posts
kalau nera tak dapat sampai ke final aku akan buat rusuhan kat depan rmh kaca tuhh
Reply

Props Report

Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13

Post on 15-5-2011 06:14 PM |All posts
kalau nera tak dapat sampai ke final aku akan buat rusuhan kat depan rmh kaca tuhh
psychoz Post at 15-5-2011 16:58


tak sabar nak tunggu kau buat rusuhan
don't be a delusional fans, stay pressed if you do so.
Reply

Props Report

Rank: 10Rank: 10Rank: 10

Post on 15-5-2011 09:54 PM |All posts
http://en.wikipedia.org/wiki/Akademi_Fantasia_(season_9)

kalau tgk trend voting kat page atas ni.. mcm confirm its either erul or azri....
tapi final aku x rasa final 4...
sebab minggu 7, 6 orang...
mesti ada seminggu non-elim week....
pastu aku agak mesti ada gak af masuk.. nak bagi final 5 orang...
season nih asik dok buang orang je.... x bagi chance student nak improve pun..
dah la lagu lemau2..
MON-TAR16/TUE-TBLA/THU-SURVIVOR20-PR7-AI9/FRI-AI9
Reply

Props Report

Rank: 9Rank: 9Rank: 9

Post on 15-5-2011 10:07 PM |All posts
kalau tgk trend voting kat page atas ni.. mcm confirm its either erul or azri....
tapi final ak ...
lampor Post at 15-5-2011 21:54



    asyik buang je kan, buang lah sekalik cikgu2 tu:@
Reply

Props Report

Rank: 10Rank: 10Rank: 10

Post on 15-5-2011 10:12 PM |All posts
klau tul la azri yg terkeluar..aku rela sb aku yakin dia bleh pergi jauh dgn band dia
shiraloveyou Post at 15-5-2011 16:52



   setuju!!!
Reply

Props Report

Rank: 10Rank: 10Rank: 10

Post on 15-5-2011 10:15 PM |All posts
HAZAMA TERKELUAR
sbb I HATE HAZAMA
songeh_jer Post at 15-5-2011 16:41



   me too!! dh la masuk ikut laluan VIP!!:@
Reply

Props Report

Rank: 10Rank: 10Rank: 10

Post on 15-5-2011 10:17 PM |All posts
asyik buang je kan, buang lah sekalik cikgu2 tu
kiriani Post at 15-5-2011 22:07



    stuju bangat..... cikgu2 tuh taknak pulak dibuang.. hahah
MON-TAR16/TUE-TBLA/THU-SURVIVOR20-PR7-AI9/FRI-AI9
Reply

Props Report

Rank: 22Rank: 22Rank: 22Rank: 22Rank: 22Rank: 22

Moderator

Post on 16-5-2011 02:16 AM |All posts
kalau tgk trend voting kat page atas ni.. mcm confirm its either erul or azri....
tapi final ak ...
lampor Post at 15-5-2011 21:54



    wow...Hazama 3 minggu no. 1 ......ramai kot rakan artis tolong votekannnn
Cheap Vacation : Swiss Garden
[Kuantan - KL - Damai Laut]

http://eforum.cari.com.my/viewthread.php?tid=322995&extra=page%3D3&page=2
Reply

Props Report

Master

" special only "

Rank: 18Rank: 18Rank: 18Rank: 18Rank: 18

Post on 16-5-2011 08:20 AM |All posts
aku rasa ko nehh sebenarnya jeles dgn nera sbb nera tuhh cantek khen khen...
psychoz Post at 15-5-2011 16:56



    kakaka..tu lah susah..kalau org minat sbb cantik je...kalau dh mmg tak sedap tu ngaku je lah wei...ada aku ckp aku jeles sbb dia cantik?...kalau ikut yg cantik..bukan dia sorang je artis cantik di malaysia nih pun..takde makna pun nk jeles...x heran pun dgn kecantikkan dia tu lah....
Cita-citaku menjadi orang kaya
Reply

Props Report

Master

" special only "

Rank: 18Rank: 18Rank: 18Rank: 18Rank: 18

Post on 16-5-2011 08:22 AM |All posts
ape masalah ko?
psychoz Post at 15-5-2011 16:51



    hi dear...sorry lah to say..aku takde masalah pun..haha..masalah aku..nape lah dia ni msh stay kat af...hrp muka je ..tp sore nan ado..dr konsert tirai lg pun....pastu masa konsert tirai pun aku ckp kat laki aku.,.eh cantik la budak ni..tp bila nyanyi hmmmm semua org tau..ko tak yah nk nafi kan la psychoz....nih pun nsb baik dia muka cantik..org takde nk maki dia teruk2...seingat aku kami dh stay kat bod af ni zaman af2 dulu..lagi teruk org maki budak budak yg nyanyi nan ado nih..
Cita-citaku menjadi orang kaya
Reply

Props Report

Rank: 14Rank: 14Rank: 14Rank: 14

Post on 16-5-2011 08:33 AM |All posts
kalau nera tak dapat sampai ke final aku akan buat rusuhan kat depan rmh kaca tuhh
psychoz Post at 15-5-2011 16:58



    ajak aku skali...klau azri x masuk final,aku pn nk merusuh dpn rumah kaca tunk bawak cat merah ngan bom tangan,bom atom skali
TiNgGi tInGgI GuNuNg KiNaBaLu, TiNgGi LaGi sAyAnG SaMa kAmU~~~RS
Reply

Props Report

Post on 16-5-2011 09:00 AM |All posts
klau tul la azri yg terkeluar..aku rela sb aku yakin dia bleh pergi jauh dgn band dia
shiraloveyou Post at 15-5-2011 16:52



   hey...band die x kemana la..tgk jek kt ajl...dh tkeluar pun!
Reply

Props Report

Post on 16-5-2011 09:01 AM |All posts
ajak aku skali...klau azri x masuk final,aku pn nk merusuh dpn rumah kaca tu:lol ...
shiraloveyou Post at 16-5-2011 08:33



   shira ni budak skola gak ke?
Reply

Props Report

Rank: 11Rank: 11Rank: 11Rank: 11

Post on 16-5-2011 09:07 AM |All posts
hey...band die x kemana la..tgk jek kt ajl...dh tkeluar pun!
moderator Post at 16-5-2011 09:00



    mana tahu rezeki dia kalau keluar AF atau tersingkir dari AF orang ramai kenali band dia...kan boleh famous...atas TIket AF..seperti RICH AF4 dengan band dia....mana tahu kan...

si polan tu bila habis AF entah entah terkontang kanting...
Reply

Props Report

Post on 16-5-2011 09:10 AM |All posts
mana tahu rezeki dia kalau keluar AF atau tersingkir dari AF orang ramai kenali band dia.. ...
mat_arof Post at 16-5-2011 09:07



   hey...sorri to say..ckp guna otak xboleh ke?
Reply

Props Report

Rank: 14Rank: 14Rank: 14Rank: 14

Post on 16-5-2011 09:50 AM |All posts
Lagu Pokok MUH feat Hazama dah No.2 kat Carta Hotfm 21 walopon baru kuar last week
Reply

Props Report

Rank: 22Rank: 22Rank: 22Rank: 22Rank: 22Rank: 22

Moderator

Post on 16-5-2011 11:35 AM |All posts
Lagu Pokok MUH feat Hazama dah No.2 kat Carta Hotfm 21 walopon baru kuar last week
alyssasarah Post at 16-5-2011 09:50



    unfair advantage sungguh.....free free dapat promosi percuma....
Cheap Vacation : Swiss Garden
[Kuantan - KL - Damai Laut]

http://eforum.cari.com.my/viewthread.php?tid=322995&extra=page%3D3&page=2
Reply

Props Report

Rank: 8Rank: 8

Post on 16-5-2011 01:15 PM |All posts
top 5 masih pilihan aku Erul, Lena, Fina, Hazama dan Azri...so Nera sorry gurl...
aku suke jugak Nera ni, tp utuk memastikan kehebatan af dan agar dpt menutup tirai akademi fantasia dgn bermaruah jadik aku nak yg betol2 talented jer yg akan gegarkan pentas final...
Reply

Props Report

Rank: 4

Post on 16-5-2011 01:17 PM |All posts
bagi aku, antara   erul, lena, nera dan azri

fina or  hazama gerenti jadi jora!
Reply

Props Report

Rank: 9Rank: 9Rank: 9

Post on 16-5-2011 01:59 PM |All posts
makcik rasa erul keluar
pastu ramai bising so astro " terpaksa" buat afmasuk
Reply

Props Report

Rank: 9Rank: 9Rank: 9

Post on 16-5-2011 02:06 PM |All posts
makcik rasa erul keluar
pastu ramai bising so astro " terpaksa" buat afmasuk
makcik_timah61 Post at 16-5-2011 13:59



    aku pun fikir camtu, korban kambeng hitam. Tapi dia org kata konpem tkde af masuk tahun ni
Reply

Props Report

Rank: 14Rank: 14Rank: 14Rank: 14

Post on 16-5-2011 02:11 PM |All posts
kalo ada 5 finalis.....aku rasa salah sorg pelajar pompuan akan dikorbankan....most probably lena....nera mgkn akan terselamat sbb die ramai pengundi kot.....
Reply

Props Report

Rank: 9Rank: 9Rank: 9

Post on 16-5-2011 02:17 PM |All posts
Reply 74# achik2009

tp makcik nak 3 pompuan masuk final - tak pernah lagi berlaku dlm sejarah AF
Reply

Props Report

1234567Next
Return Post new threads
You need to login first Login | Register Facebook Login

Important Notice: The views and opinions expressed on the forum or the related pages are of the owner alone, and are not endorsed by CARI, nor is CARI responsible for them. Due to the nature of the Internet forum is in real time, CARI does not, and can not censor any submission, but asks that each user use discretion and respect for other users, and does not contribute any word that is unlawful, harmful, threatening, abusive, harassing, tortious, defamatory, vulgar, obscene, libelous, invasive of another's privacy, hateful, or racially, ethnically or otherwise objectionable. CARI reserve the right to withhold and/or remove any link that might possibly hold an individual, entity or group ridicule, potential embarrassment or potential defamation. CARI also reserves the right to accept, edit and/or remove any link that is deemed inappropriate in any way.
Hosted by

Archiver|Mobile|CARI Malay Forums

GMT+8, 22-8-2014 11:56 AM , Processed in 0.714934 second(s), 34 queries , Gzip On.

Powered by Discuz!

© 2001-2012 Comsenz Inc.

Top