CARI Malay Forums

 Forgot Pass?
 Register

Facebook Login

Login by Facebook

Forum : Gosip |  Hiburan |  Isu Semasa & Politik |  Peristiwa |  Lawak & Santai |  Sukan |  Informasi |  Kesihatan |  Soal Jawab Agama |  Negeri & Negara
Wanita & Lelaki |  Cinta & Perhubungan |  Belia & Pengetahuan |  Komputer & Internet |  Hobi |  Buku & Penulisan |  Koleksi Gambar
English Channel |  தமிழ் மக்கள் |  Jual/Beli |  Maklum Balas |  CARI Rasmi |  Cari Contest
Author: aFViRGo

♫ HoMe oF MiLaNiaNS ♫ Jom Request Cinta Kasih @ Radio!

 Close [Copy link]

Rank: 12Rank: 12Rank: 12

Post on 18-5-2011 08:50 AM |All posts
Jom request lagu Bebas, Malu-Malu dan Bertemu Cinta di semua stesyen radio
dan jangan lupa undi  ...
taurus-71 Post at 17-5-2011 10:35



Jom undi jom! Senang jer

http://www.hotfm.com.my/menumuzik/
Reply

Props Report

Rank: 12Rank: 12Rank: 12

Post on 18-5-2011 08:52 AM |All posts
Tak tengok Mila nyanyi lagu Bebas...Mila nyanyi Lagu Bebas tu masa awal rancangan ke? sbb bukak chan ...
taurus-71 Post at 17-5-2011 10:12



   A'ah Mila nyanyi awal2 show and akhir2 show
Reply

Props Report

Rank: 12Rank: 12Rank: 12

Post on 18-5-2011 09:00 AM |All posts
Taken from FB MilaJirin

Mila sekitar Majlis Sambutan Hari Belia peringkat negeri P.Pinang



Mila ada experience menembak ker? Tangan tetap 'rock' tau







Reply

Props Report

Rank: 12Rank: 12Rank: 12

Post on 18-5-2011 09:02 AM |All posts
Taken from FB MilaJirin

Mila sekitar Majlis Sambutan Hari Belia peringkat negeri P.Pinang









Reply

Props Report

Rank: 9Rank: 9Rank: 9

Post on 18-5-2011 12:18 PM |All posts
Salam tgh hari semua
Mila di mane hari ni? Mila di mane mane
Reply

Props Report

Rank: 9Rank: 9Rank: 9

Post on 18-5-2011 12:21 PM |All posts
Yes! tinggal satu paper lagi & tinggal satu minggu lagi, lepas tu cuti sem.
Reply

Props Report

Rank: 9Rank: 9Rank: 9

Post on 18-5-2011 12:23 PM |All posts
Reply 121# batunilam4a

Thanx Abe Batu...semasa masih ada
Reply

Props Report

Rank: 9Rank: 9Rank: 9

Post on 18-5-2011 12:27 PM |All posts
Tahniah kerana menjadi peng'kidnap' yg berjaya
aFViRGo Post at 18-5-2011 08:46


Kredit to Tira gak
Reply

Props Report

Rank: 9Rank: 9Rank: 9

Post on 18-5-2011 01:53 PM |All posts



Kan mila pernah menembak masa kat AF dulu, tapi rasa adik tu mesti tak kena  sebab mila tunjuk dua target
Reply

Props Report

Rank: 9Rank: 9Rank: 9

Post on 18-5-2011 04:47 PM |All posts
Salam...

Hari ni seronok dan puas dapat dengar banyak kali lagu Bertemu Cinta Mila diputarkan oleh radio Hotfm dari pagi, tghari dan petang
Reply

Props Report

Rank: 9Rank: 9Rank: 9

Post on 18-5-2011 04:52 PM |All posts
Thanks tira dan serai tempek gambar2 Mila kat sini..comelll Cik Mila kita ni
Reply

Props Report

Rank: 5Rank: 5

Post on 18-5-2011 05:11 PM |All posts
:p yeaaaaa... bertemu cinta..
nnt gi pawagam tau.. lagi touching dengar bertemu cinta with the clip
Reply

Props Report

Rank: 9Rank: 9Rank: 9

Post on 18-5-2011 08:38 PM |All posts
Salam...

Hari ni seronok dan puas dapat dengar banyak kali lagu Bertemu Cinta Mila diputarkan ole ...
taurus-71 Post at 18-5-2011 16:47


Tak pernah dengar lagi BC di radio sebab takde radiokat TV pernah dengar
Reply

Props Report

Rank: 9Rank: 9Rank: 9

Post on 18-5-2011 08:41 PM |All posts
Kredits:milajirinmusic.webs.com

Reply

Props Report

Rank: 9Rank: 9Rank: 9

Post on 18-5-2011 08:48 PM |All posts
Thanks tira dan serai tempek gambar2 Mila kat sini..comelll Cik Mila kita ni
taurus-71 Post at 18-5-2011 16:52



Cik Mila hari2 pon comel...kan kan
Reply

Props Report

Rank: 12Rank: 12Rank: 12

Post on 18-5-2011 09:57 PM |All posts
Salam tgh hari semua
Mila di mane hari ni? Mila di mane mane
seraiwangi Post at 18-5-2011 12:18



Menurut status n FB Mila pagi tadi:

Now shooting for Tutor TV Astro.




Wahhh..jadi cikgu ka? Haruslah lepas ni menghadap Tutor TV plak..walaupun dah lama tinggalkan exam UPSR
Reply

Props Report

Rank: 12Rank: 12Rank: 12

Post on 18-5-2011 09:59 PM |All posts
Yes! tinggal satu paper lagi & tinggal satu minggu lagi, lepas tu cuti sem.
seraiwangi Post at 18-5-2011 12:21


Bestnyer..kita next week exam week then cuti sem gak for 2 weeks
Reply

Props Report

Rank: 12Rank: 12Rank: 12

Post on 18-5-2011 10:02 PM |All posts
Salam...

Hari ni seronok dan puas dapat dengar banyak kali lagu Bertemu Cinta Mila diputarkan ole ...
taurus-71 Post at 18-5-2011 16:47



Sama mcm serai gak..x pernah dgr lagu Mila @ radio cos jarang pasang radio So mengharapkan akak jerlah meng'apdet' ape2 news dari radio ye



Reply

Props Report

Rank: 12Rank: 12Rank: 12

Post on 18-5-2011 10:06 PM |All posts
:p yeaaaaa... bertemu cinta..
nnt gi pawagam tau.. lagi touching dengar bertemu cinta with the clip ...
mila_jirin Post at 18-5-2011 17:11



Tengok vclip utube pun dah rasa mood sedih

Saya memboikot citer2 cinta yg sedih..xmo tgk citer NKTM
Reply

Props Report

Rank: 12Rank: 12Rank: 12

Post on 18-5-2011 10:08 PM |All posts
Kredits:milajirinmusic.webs.com
seraiwangi Post at 18-5-2011 20:41



   Best2...nak dengar Mila nyanyi lagu lain pulak
Reply

Props Report

Rank: 12Rank: 12Rank: 12

Post on 18-5-2011 10:10 PM |All posts
Cik Mila hari2 pon comel...kan kan
seraiwangi Post at 18-5-2011 20:48



   True true true
Reply

Props Report

Rank: 12Rank: 12Rank: 12

Post on 19-5-2011 01:05 AM |All posts
Kredits:milajirinmusic.webs.com
seraiwangi Post at 18-5-2011 20:41


Peeerrggghh..ni lah baru namanya nada tinggi...berdiri bulu roma...thanks for tepeking
Hanya kerana cintaku melangkah jauh..
Reply

Props Report

Rank: 12Rank: 12Rank: 12

Post on 19-5-2011 01:06 AM |All posts
Tak sabar plak nak dgr lagu utk GAZA tu...

yes lagu BC semakin kerap di putarkan..harap2 bila filem di tayangkan lagu ni akan bertambah meletop
Hanya kerana cintaku melangkah jauh..
Reply

Props Report

Rank: 9Rank: 9Rank: 9

Post on 19-5-2011 09:05 AM |All posts
Post Last Edit by taurus-71 at 19-5-2011 09:22

Pagi Milanians

Baru je lepas tengok Mila @ live MHI tv3..best sangat2 Mila nyanyi lagu Bertemu Cinta dan Mila comel hari ni
Hafiz Hamidun pun ada gak
~Ally iskandar dan Aby tanya Hafiz kenapa pilih Mila..hafiz cakap die pilih Mila sbb ada keistimewaan dlm diri Mila iaitu  suara & penghayatan Mila dlm sesebuah lagu, kelembutan dan kemelayuan yg ada dlm diri Mila sesuai untuk cerita NKTM..
~Mila cakap die pgi uji bakat gak dan terpilih..die rakam lagu BC sekejap je lebih kurang 1jam..
~ Ally Iskandar juga suka lagu BC dan memuji Mila dn hafiz..lagu best, menusuk kalbu dan berkualiti..
Reply

Props Report

Rank: 9Rank: 9Rank: 9

Post on 19-5-2011 09:15 AM |All posts
:p yeaaaaa... bertemu cinta..
nnt gi pawagam tau.. lagi touching dengar bertemu cinta with the clip ...
mila_jirin Post at 18-5-2011 17:11



Memang touching dan syahdu habis..kalau hayati lagu bc tu terasa Mila menangis dlm lagu tu..Syabas dan tahniah! mila berjaya menghayati dan menyampaikan lagu Bertemu Cinta dengan begitu baik sekali..
Insyaallah ahad ni nk pi tengok NKTM di pawagam..sokonglah filem tempatan kita
Reply

Props Report

You need to login first Login | Register Facebook Login

Important Notice: The views and opinions expressed on the forum or the related pages are of the owner alone, and are not endorsed by CARI, nor is CARI responsible for them. Due to the nature of the Internet forum is in real time, CARI does not, and can not censor any submission, but asks that each user use discretion and respect for other users, and does not contribute any word that is unlawful, harmful, threatening, abusive, harassing, tortious, defamatory, vulgar, obscene, libelous, invasive of another's privacy, hateful, or racially, ethnically or otherwise objectionable. CARI reserve the right to withhold and/or remove any link that might possibly hold an individual, entity or group ridicule, potential embarrassment or potential defamation. CARI also reserves the right to accept, edit and/or remove any link that is deemed inappropriate in any way.
Hosted by

Archiver|Mobile|CARI Malay Forums

GMT+8, 29-7-2014 12:36 PM , Processed in 0.141107 second(s), 21 queries , Gzip On.

Powered by Discuz!

© 2001-2012 Comsenz Inc.

Top