CARI Malay Forums

 Forgot Pass?
 Register

Facebook Login

Login by Facebook

Forum : Gosip |  Hiburan |  Isu Semasa & Politik |  Peristiwa |  Lawak & Santai |  Sukan |  Informasi |  Kesihatan |  Soal Jawab Agama |  Negeri & Negara
Wanita & Lelaki |  Cinta & Perhubungan |  Belia & Pengetahuan |  Komputer & Internet |  Hobi |  Buku & Penulisan |  Koleksi Gambar
English Channel |  தமிழ் மக்கள் |  Jual/Beli |  Maklum Balas |  CARI Rasmi |  Cari Contest
Author: blankie

KBSW Let's Go DREAM TEAM Season 2 ~ Wed 4.50pm (Repeat Thur 11.20pm)

  [Copy link]

Rank: 17Rank: 17Rank: 17Rank: 17Rank: 17

Post on 7-1-2010 07:55 PM |All posts
smlm pun gigih aku tgk dgn cousin & adik aku sekali join...

well, aku semesti nyer sokong eunhyuk.... and minho gak!!  :pompom::pompom:

kdg2 tu, depan tv boleh plak dok sorak2 mcm ada kat tmpt kejadian jer!!

aper2 pun mmg enjoy la tgk DT ni... tp syg la, episod dorg kat Canada tu eunhyuk xder!!
~ Just received my SuperJuniorInTokyoStory 2nd Photobook  ~
~ ShinhwaSuperJuniorMondayKizFlyToTheSkyShineeDongBangShinKi ~
~ Shinhwa 9th&8th&7th + SuperJunior 1st&2nd&SuperShow +
   MondayKiz 1st&3rd + SHINee 1st + DongBangShinKi Mirotic ~
                           
★ EDWARD CULLEN: THE MOST GORGEOUS VAMPIRE EVER ★  
                             ♥ kyu's: 3 is enough ♥
♡ Finally My Collection of E.H.B with Eng Subbed is Complete ♡
Reply

Props Report

Rank: 16Rank: 16Rank: 16Rank: 16

Post on 7-1-2010 08:08 PM |All posts
fullamak.... dah ada umah dream team.....:pompom::pompom::pompom:


minhooooo.....saranghaeeee~~~~
+SoEulmate+MinSun+Scandalicious+Hardy+MoonSun+
Reply

Props Report

Rank: 14Rank: 14Rank: 14Rank: 14

Post on 7-1-2010 08:20 PM |All posts
Episode 04



Dream Team:
Hong Seo Bum
Lee Sang In
Danny Ahn (G.O.D)
Kim Hyun Joong (SS501)
RUN
Minho (Shinee)
...
blankie Post at 7-1-2010 17:02



yeaa!!! thank you blankie sbb bukak umah ni ...
lama aku tunggu nak moyan pasal minho ...

aku pun jadi terminat minho & shinee lepas tengok cite ni ....
pernah tengok kat happy together ..minho cakap bapak dia coach bola ...
masa dulu dia nak jadi football player tapi bapak dia tak bagi ...
so mmg tak heran la dia competitive benor .... nak menang je ...
siap nangis lagi kalau terkeluar ...

tengok ep 4 ni baru ku tahu jihoo sunbae tak atletik ... lari pun cam pelik je
Appa odiga? ~ ♥Joon Junsu Hoo JiAh MinGuk ♥
Reply

Props Report

Rank: 14Rank: 14Rank: 14Rank: 14

Post on 7-1-2010 09:22 PM |All posts
yeaa!!! thank you blankie sbb bukak umah ni ...
lama aku tunggu nak moyan pasal minho ...

aku pun jadi terminat minho & shinee lepas tengok cite ni ....
pernah tengok kat happy together ..m ...
kayla Post at 7-1-2010 20:20



aku tgk part Jihoo ni pun dah boleh agak dia memang tak de gaya athlete .......

yg aku rasa tough sgt masa  dia orang lawan dgn Korean Military...dah lah masa tu military bawak ramai askar2 dia...punyalah riuh dia orang bagi sokongan.  Dia orang lak dah memang biasa tough training....tapi thumb up jugak kat dream team sbb lawan bersungguh2.......especially Minho.
Reply

Props Report

Rank: 14Rank: 14Rank: 14Rank: 14

Post on 7-1-2010 09:23 PM |All posts
Post Last Edit by sukebintang at 7-1-2010 18:35




kalo tak silap ep 1..bukan eunhyuk..tp junho 2pm
junho tepakse drop dream team ni..lps 'kes' tu..sedih je..
junho tu boleh thn kuat gak:po ...
sukebintang Post at 7-1-2010 06:33 PM


oo.. yang tu aku baca kat soompi episode pilot... ada junho 2pm.. ada tayang ke kat kbsw? macam tak pasan plak.. yang aku ingat ada dream team edisi chuseok special and bape minggu pastu terus ke episode 1 ni.. tak tau laa kalau aku yang missed episode pilot ni..

sebabnya aku konpius gak masa nengok 1st epi ni, ada flashback ke episode minggu lepas kononnya.. siap ada KARA dok menari butt dance tu.. bertambah2 aku konpius sebab rasa macam tak tengok.. hehehe..
mentel inside..
Reply

Props Report

Rank: 14Rank: 14Rank: 14Rank: 14

Post on 7-1-2010 09:57 PM |All posts
haha.. gile sporting mak ko layan show korea..
mak aku xde nye nk layan show korea nehh.. die kata malas nk baca subs..
muahaha

tapi serius minho sgt macho bile die betol2 nk menang tuh..
...
xmynnx Post at 7-1-2010 07:08 PM



hahahaa.. 3 bulan mak aku pi ikut abah aku keje kat luar.. dah takde benda lain dia nak buat.. nengok tv cenel kbsw je lahh.. bukan stakat dream team ni je dia nengok.. sgb, invi youth, semua dia belasah.. semua dia hapal nama dah..

minho memang semangat gila kan.. dalam roundtable plus pon semua orang sokong bila ditanya soklan pasal minho tak boleh kalah.. asik nak menang je.. minho ngan eunhyuk tu awal2 epi je kerek.. bila dah towards final, masing2 sokong masing2.. tak mo kalah ngan team rival kan.. sweet..
mentel inside..
Reply

Props Report

Rank: 14Rank: 14Rank: 14Rank: 14

Post on 7-1-2010 09:59 PM |All posts
ohh..
yg nich stop star king
wooyoung n taecyeon pon stop jadik mc tu ehh??
ok2.. suda paham..

jay~ come back.!

sori offtopic..
xmynnx Post at 7-1-2010 07:26 PM


aku pon baru paham.. gitu rupanya...
mentel inside..
Reply

Props Report

Rank: 14Rank: 14Rank: 14Rank: 14

Post on 7-1-2010 10:01 PM |All posts
smlm pun gigih aku tgk dgn cousin & adik aku sekali join...

well, aku semesti nyer sokong eunhyuk.... and minho gak!!  :pompom::pompom:

kdg2 tu, depan tv boleh plak dok sorak2 mcm ada kat tmpt  ...
rukiaichigo Post at 7-1-2010 07:55 PM


aku bukan rasa macam kat tempat kejadian lagi dah.. macam dah sama2 satu team dream team.. boleh???
mentel inside..
Reply

Props Report

Rank: 14Rank: 14Rank: 14Rank: 14

Post on 7-1-2010 10:09 PM |All posts
fullamak.... dah ada umah dream team.....:pompom::pompom::pompom:


minhooooo.....saranghaeeee~~~~
airwickss Post at 7-1-2010 08:08 PM


aku pon saranghae kat dia gak...
mentel inside..
Reply

Props Report

Rank: 14Rank: 14Rank: 14Rank: 14

Post on 7-1-2010 10:36 PM |All posts
yeaa!!! thank you blankie sbb bukak umah ni ...
lama aku tunggu nak moyan pasal minho ...

aku pun jadi terminat minho & shinee lepas tengok cite ni ....
pernah tengok kat happy together ..m ...
kayla Post at 7-1-2010 08:20 PM


dalam episode 7 kot minho citer pasal bapak dia.. time diorang lawan KIA tigers tu.. n then semua orang pon macam woahhhh.. tu bapak ko ke? siap ada tunjuk clip inerview bapak dia pasal bola lagi.. maknanya bapak dia memang glamer laa kot dalam bidang sukan ni..

episode 7 ni gak aku lawok bila MC panggil lee hyuk jae dua2 lee hyuk jae n eunhyuk menyahut.. rupanya nama eunhyuk pon lee hyuk jae ekk.. melekek2 aku gelak dah..

hyunjoong memang nampak kureng dalam sport.. lawan hwang bo bleh laa.. hehehe..
mentel inside..
Reply

Props Report

Rank: 12Rank: 12Rank: 12

Post on 8-1-2010 09:20 AM |All posts
oo.. yang tu aku baca kat soompi episode pilot... ada junho 2pm.. ada tayang ke kat kbsw? macam tak pasan plak.. yang aku ingat ada dream team edisi chuseok special and bape minggu pastu terus ke  ...
blankie Post at 7-1-2010 21:23


ade je tyg..aku tgk time tu..huhu..pastu bebudk KARA pun dtg time tu..dieorg wat butt dance..
♥cloudturtlejerome♥chunglebagelirene♥
Reply

Props Report

Rank: 11Rank: 11Rank: 11Rank: 11

Post on 8-1-2010 11:33 AM |All posts
31# blankie

agreed.
minho n eunhyuk comel sgt bile masing2 nk jadik team ace..
hahaha..

a'ahh, jihoo sunbae x athlethic sgt..harapkan muke die jek nk naikkan rating tapi suke bile die buat L.O.V.E tuh (sorry jihoo fans.)
lg pon time epi. tu die pon xsihat sgt kan..
Do good. And good will come to you.
Reply

Props Report

Rank: 11Rank: 11Rank: 11Rank: 11

Post on 8-1-2010 11:38 AM |All posts
32# blankie

nk tgk gak 2pm lam DT nih kan..
tapi rupe2nye dh lepas..
huwaa..

lagik satu part yg klaka masa pnyanyi trot hyun bin pnye epi.
time derang kene buat exercise chin up (ehh??)
coach tu boleh buat lawak plak time hyun bin buat chin up siap nyanyi trot lagik..
trkekek aku ketawa part tuh.. dak2 lain pon ketawa gak..
*coach tu bleh tahan ensem gaks..

n wheesung (ehh??) pon x athletic sgt.. 1st round dh kene eliminate..
kekeke..
Do good. And good will come to you.
Reply

Props Report

Rank: 14Rank: 14Rank: 14Rank: 14

Post on 8-1-2010 08:48 PM |All posts
aku tgk part Jihoo ni pun dah boleh agak dia memang tak de gaya athlete .......

yg aku rasa tough sgt masa  dia orang lawan dgn Korean Military...dah lah masa tu military bawak ramai askar2 d ...
cmf_Kimmy Post at 7-1-2010 21:22


actually minho pun tak de gaya cam athlete gak ....muka comel je ...
tak sangka minho sgt competititve ....

aku dah ingat dah kat mana aku tengok minho cakap pasal dia competitive tu ...
bukan happy together tapi roundtable plus yg ada suguen jadi co-host tu ...

minho kata kalau dia main bola ngan cousins dia yg sek rendah ..dia mesti nak menang gak ...
walaupun dia kata dia sedar dia patut kena kalah ngan budak kecik tapi bila dia bayangkan budak2 tu pegi report kat mak dorang yg dorang berjaya kalahkan minho terus dia tak berjaya mengalahkan diri dia ...
mesti nak kena menang gak


yg military tu aku lupa lak ...ke aku tak tengok???
sape menang?
kalau military tu kalah mau teruk kena denda ngan senior dorang ...
Appa odiga? ~ ♥Joon Junsu Hoo JiAh MinGuk ♥
Reply

Props Report

Rank: 14Rank: 14Rank: 14Rank: 14

Post on 8-1-2010 08:51 PM |All posts
dalam episode 7 kot minho citer pasal bapak dia.. time diorang lawan KIA tigers tu.. n then semua orang pon macam woahhhh.. tu bapak ko ke? siap ada tunjuk clip inerview bapak dia pasal bola lagi. ...
blankie Post at 7-1-2010 22:36


tapi bapak minho tak hensem kan ....
lansung takde cam muka minho ...
mesti minho ikut muka mak dia 100%
Appa odiga? ~ ♥Joon Junsu Hoo JiAh MinGuk ♥
Reply

Props Report

Rank: 14Rank: 14Rank: 14Rank: 14

Post on 8-1-2010 08:51 PM |All posts
ade je tyg..aku tgk time tu..huhu..pastu bebudk KARA pun dtg time tu..dieorg wat butt dance..
sukebintang Post at 8-1-2010 09:20


aku tak tengok la rasanye ep ni ...
ada kat utube tak ?
Appa odiga? ~ ♥Joon Junsu Hoo JiAh MinGuk ♥
Reply

Props Report

Rank: 14Rank: 14Rank: 14Rank: 14

Post on 8-1-2010 08:56 PM |All posts
32# blankie  

nk tgk gak 2pm lam DT nih kan..
tapi rupe2nye dh lepas..
huwaa..

lagik satu part yg klaka masa pnyanyi trot hyun bin pnye epi.
time derang kene buat exercise chin up (eh ...
xmynnx Post at 8-1-2010 11:38


sape yg buat chin up lagi teruk dr hyun bin tu?
taegoon ke pebenda tah nama dia ....
kalau tengok gaya mmg cam atlit ..

tei pun tak athletic gak

cheonglim boleh tahan competitive gak .... nangis gak aritu kan ...
Appa odiga? ~ ♥Joon Junsu Hoo JiAh MinGuk ♥
Reply

Props Report

Rank: 16Rank: 16Rank: 16Rank: 16

Post on 8-1-2010 09:40 PM |All posts
tapi bapak minho tak hensem kan ....
lansung takde cam muka minho ...
mesti minho ikut muka mak dia 100%
kayla Post at 8-1-2010 20:51


setuju sgt.....
minho ikut keaktifan bpk dia jer...
+SoEulmate+MinSun+Scandalicious+Hardy+MoonSun+
Reply

Props Report

Rank: 11Rank: 11Rank: 11Rank: 11

Post on 8-1-2010 11:29 PM |All posts
sape yg buat chin up lagi teruk dr hyun bin tu?
taegoon ke pebenda tah nama dia ....
kalau tengok gaya mmg cam atlit ..

tei pun tak athletic gak

cheonglim boleh tahan competitive g ...
kayla Post at 8-1-2010 20:56


ohh baru ingat, taegoon bukan wheesung yg lembik tuh..
die buat 3 kali jek kan chin up tuh tapi 1 bdn mnggeletar..
hahaha.. 1 team pnggil die weak ape ntah..

tei tu nmpak sgt x athletic, tgk muke pon suda tahu..

cheonglim pon bleh tahan gaks..
Do good. And good will come to you.
Reply

Props Report

Rank: 14Rank: 14Rank: 14Rank: 14

Post on 9-1-2010 02:59 AM |All posts
31# blankie  

agreed.
minho n eunhyuk comel sgt bile masing2 nk jadik team ace..
hahaha..

a'ahh, jihoo sunbae x athlethic sgt..harapkan muke die jek nk naikkan rating tapi suke bile die bu ...
xmynnx Post at 8-1-2010 11:33 AM


dia ajar dance step tu kat semua kan.. tapi si old team suka suki je menari ntah hapa2..
mentel inside..
Reply

Props Report

Rank: 14Rank: 14Rank: 14Rank: 14

Post on 9-1-2010 03:00 AM |All posts
ade je tyg..aku tgk time tu..huhu..pastu bebudk KARA pun dtg time tu..dieorg wat butt dance..
sukebintang Post at 8-1-2010 09:20 AM


rugi ler aku tak tengok.. blom terbiasa dengan schedule kbsw yang baru..
mentel inside..
Reply

Props Report

Rank: 14Rank: 14Rank: 14Rank: 14

Post on 9-1-2010 03:02 AM |All posts
actually minho pun tak de gaya cam athlete gak ....muka comel je ...
tak sangka minho sgt competititve ....

aku dah ingat dah kat mana aku tengok minho cakap pasal dia competitive tu ...
buka ...
kayla Post at 8-1-2010 08:48 PM


hehehe.. aku tengok gak roundtable plus tu.. dia tak nak menang.. tapi terrrrrrrrrrrrsumbat gol kemenangan gak..

military yang menang... diorang siap ada cheerleading squad lagi datang support..
mentel inside..
Reply

Props Report

Rank: 14Rank: 14Rank: 14Rank: 14

Post on 9-1-2010 03:04 AM |All posts
tapi bapak minho tak hensem kan ....
lansung takde cam muka minho ...
mesti minho ikut muka mak dia 100%
kayla Post at 8-1-2010 08:51 PM


mana tau ko... kot2 muda dulu hensem gilakk..
mentel inside..
Reply

Props Report

Rank: 14Rank: 14Rank: 14Rank: 14

Post on 9-1-2010 03:05 AM |All posts
sape yg buat chin up lagi teruk dr hyun bin tu?
taegoon ke pebenda tah nama dia ....
kalau tengok gaya mmg cam atlit ..

tei pun tak athletic gak

cheonglim boleh tahan competitive g ...
kayla Post at 8-1-2010 08:56 PM


tei tu asik2 bg alasan sakit perut jek..
mentel inside..
Reply

Props Report

Rank: 14Rank: 14Rank: 14Rank: 14

Post on 9-1-2010 11:59 AM |All posts
ohh baru ingat, taegoon bukan wheesung yg lembik tuh..
die buat 3 kali jek kan chin up tuh tapi 1 bdn mnggeletar..
hahaha.. 1 team pnggil die weak ape ntah..

tei tu nmpak sgt x athletic, tgk  ...
xmynnx Post at 8-1-2010 23:29


mesti balik tu taegoon practice wat chin-up ...kekeke
malu ooo satu korea tengok ...kalah dgn hyun bin & danny yg jauh lagi tua tu ...

sib baik jihoo sunbae tak dimalukan camni ....

aku suka sore tei ... very manly sore dia ...
Appa odiga? ~ ♥Joon Junsu Hoo JiAh MinGuk ♥
Reply

Props Report

You need to login first Login | Register Facebook Login

Important Notice: The views and opinions expressed on the forum or the related pages are of the owner alone, and are not endorsed by CARI, nor is CARI responsible for them. Due to the nature of the Internet forum is in real time, CARI does not, and can not censor any submission, but asks that each user use discretion and respect for other users, and does not contribute any word that is unlawful, harmful, threatening, abusive, harassing, tortious, defamatory, vulgar, obscene, libelous, invasive of another's privacy, hateful, or racially, ethnically or otherwise objectionable. CARI reserve the right to withhold and/or remove any link that might possibly hold an individual, entity or group ridicule, potential embarrassment or potential defamation. CARI also reserves the right to accept, edit and/or remove any link that is deemed inappropriate in any way.
Hosted by

Archiver|Mobile|CARI Malay Forums

GMT+8, 26-7-2014 09:09 PM , Processed in 0.141233 second(s), 22 queries , Gzip On.

Powered by Discuz!

© 2001-2012 Comsenz Inc.

Top